A Jobbik feljelentést tesz a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampánya miatt, mert azt úgy értékeli: "zaklató gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket Orbánék".

A Jobbik rémhírterjesztés miatt feljelenti a Fideszt
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ellenzéki párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: "az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon".

A Jobbik úgy fogalmazott,

"Orbán 25 ezer ember életével nem tud elszámolni", ezért ahhoz a cselhez folyamodik, hogy az ellenzéki pártokról és vezetőikről terjeszt majd rágalmakat. "Zaklató telefonhívásai során azzal a képtelenséggel fogják majd a tisztességes embereket traktálni, hogy az ellenzékiek nem támogatják az oltásokat"

- közölték.

Hozzátették: a Fidesznek nem telefonos kampányra kellene költenie az adófizetők pénzét, hanem azoknak az embereknek a megmentésére, akik most is ezerszámra lélegeztetőgépen vannak.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn jelentette be, a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal "elbizonytalanító oltásellenes akcióinak". A kormánypárti politikus kiemelte: a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
@Shikari: Milyen rossz lehet neked! Agy nélkül, lelkiismeret és "gerinc" nélkül élni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ne mondják már azt a jobbikos fiúk, hogy csak most ismerték meg Orbán csapatát, és nem együtt lakva, amikor még a szekerét tolták!? Amúgy nehezen esett le nekik, pedig már ők is a hátba szúrtak népes csapatát gyarapítják hosszú ideje.
balos
@Shikari: Anyádat hova teszed a gecik között?
tudode
Amit a Bibó-istán selejtjeinek a kommunikációját illeti, amit a főkolompos megenged magának attól, hogy már Antall Józsefet is azzal macerálta, hogy műsorpolitikát csinál, a kisgazda koalíciós partnerén keresztül, napjainkban a szocialisták a hibásak akkor amikor már 11 éve tehetik amit tehetnek, azok után, hogy lebonották a demokráciát, és építgeti a főkolompos az un. új államát, néphülyítés árán
.
---- Fidesz nagygyűlés
www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t=68s
------------------------------
.
A mindenre ható amikor mesélt a patás ördögről
.
----- Orbán Viktor ellenségképről és patás ördögről - 2006.11.16.
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA&t=20s
-------------------------------
.
Valójában a rémhírterjesztésen túl kimeríti a lakosság zaklatását is ahogy a papagájkommandójával zaklatatja az óta a állampolgárokat amióta fölgyütt Pöstre szerencsét próbányi:
.
Btk. 222. § Zaklatás
Zaklatás

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év
-------------------------
.
De ki az a bátor állampolgár, akinek már tele van a fehérneműje ennek a siserehadnak az állandó mesterkedésével amiatt, hogy nem elég hogy kisemmizik, zaklatják nap, mint nap, még járvány idején sem képesek visszafogni a néphülyatésből!
csipetke
Az,hogy az ellenzék oltásellenes,mindenki tudja,hogy nettó hazugság,kivéve azokat,akik kizárólag az orbán-tvt,és rádiót nézik,hallgatják. Az is nyilvánvaló,hogy a halottak számáról akarják elterelni a figyelmet.Ami még nagyon szomorú,hogy orbán még mindig egy rohadt szót se mondott,amit azért Európában a legtöbb kormányfő megtett,hogy részvétet kívánt a hozzátartozóknak.Ez a feljelentés olyan szempontból értelmetlen,hogy majd poltpéter jól megvizsgálja,és elsikálja a dolgot. Végülis ezért tartja a fidesz,nemkevés pénzért
Clavigo
@Shikari: Ha a fitymasz telefonál neked,te köcsög,,ne kezdjél el recskázni örömödben...Csak egy sima " automata " lesz.,,te gyökér...
Béla333
Így kell a maffiával bánni!
A többi ellenzéki is csinálhatna valamit, ne csak sóhajtozzanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.