Az Európai Bizottság elnökétől kapott levelet Jakab Péter melyről Facebook oldalán számolt be – írja a 24.hu.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje posztjában azt írja, hogy nemrég kérte levélben az európai politikust, hogy

az Európai Unió ne a tolvaj magyar kormánynak adjon újabb, ezúttal 40 millió eurós segélycsomagot a válság kezelésére, mert abból nem a bajba jutott magyarok fognak részesülni, hanem kizárólag az Orbán-család. Azt javasoltam, hogy a pénzt kapják meg közvetlenül a magyar dolgozók.

- tudósított róla a 24.hu.

A válaszlevél hétfőn érkezett, melyben az EB elnök biztosítja Jakabot, hogy ismeri a magyar viszonyokat és az Unió ellenőrizni fogja, hogyan használja fel a kormány az újabb támogatást.

Ursula von der Leyen ismeri a magyar viszonyokat, írja Jakab Péternek

Ursula von der Leyen április 14-én Brüsszelben az EU ülése után. Fotó: John Thys / AFP

A levelet Jakab megköszönte. Úgy fogalmazott, tudja, hogy elnök asszonyt a segítő szándék vezérli, a magyar viszonyokat azonban jobban ismeri.

Ennek a pénznek – ha nem a bajba jutott melósok, hanem Orbán zsebébe kerül – híre hamva sem lesz. Azt azonban megígérhetem, hogy egy év múlva Magyarország új nemzeti egységkormánya végre nem ellenségként, hanem szövetségesként fog tekinteni az Európai Unióra. Ennek részeként csatlakoztatni fogjuk hazánkat az Európai Ügyészséghez, a most még lopásra ítéltetett euró milliókat pedig vissza fogja adni azoknak, akiknek Brüsszel eredetileg szánta: a magyar embereknek

- írja.

Forrás: Facebook, 24.hu

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az ország szégyne az, hogy olyan képviselőket delegált az ET-be, mindenhová az EU-ban, amelyre nincs felkészülve az Európai Unió, hogy figyelje minden mozdulatát egy siserehadnak, mivel az előző cikklust is megumburdálták, pótom
.
----- 500 milliárd forintos büntetést vállalt be a kormány, hogy jöjjnek az EU-s pénzek
hvg.hu/gazdasag/20191112_Tobb_szazmilliard_forintos_buntetest_vallalt_be_a_kormany_hogy_jojjenek_az_EUpenzek
.
""""A nyilvánosságra hozott dokumentum alapján a korábban becsült duplája is lehet a pénzügyi korrekció.

A legrosszabb forgatókönyvekben feltételezettnél is több, 500 milliárd forintot meghaladó büntetést szabott ki Magyarországra az Európai Unió a 2014–2020 közötti költségvetésből származó támogatások nem megfelelő felhasználása miatt – írja blogbejegyzésében Jávor Benedek. A politikus, aki az előző ciklusban EP-képviselőként vizsgálta az uniós támogatásokkal kapcsolatos visszaéléseket, most az Európai Bizottság 2018-as költségvetési zárszámadási folyamatának keretében készült dokumentum alapján összesítette a pénzügyi korrekciókat. Mint fogalmaz:

ennyibe kerül Magyarországnak Mészáros Lőrinc, Tiborcz István és más Fidesz-közeli oligarchák korrupciója. De ezt nem ők fizetik meg, hanem a magyar adófizetők. Minden magyar állampolgár több mint 50 ezer forinttal száll be az EU-s büntetésbe, amit a kormányzati korrupció miatt szabtak ki az országra.""" (...)
.
Beszédes az Európai Ügyészséghez való csatlakozásuktól való távolmaradása is azoknak, akik abba a tányérba csúnyáznak, amiből jócskán falatoznak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ezt mire alapozod, te szörös és ütödött!?
Namely
"Azt javasoltam, hogy a pénzt kapják meg közvetlenül a magyar dolgozók."
Hogyan?
"az EB elnök biztosítja Jakabot, hogy ismeri a magyar viszonyokat és az Unió ellenőrizni fogja, hogyan használja fel a kormány az újabb támogatást."
=
"Le vagy ejtve, te csicska, annyi vagy, mint a takony a zsebkendőmön. "

Az egyébként szépségdíjas, hogy "ismeri a magyar viszonyokat", ugyanis azokat Jakab sem ismeri, hát vajon mennyire ismerheti egy brüsszeli bürokrata, aki szerintem életében nem járt még Magyarországon, vagy ha mégis, akkor a Kempinski hotelig jutott el. Szánalmas.

"Azt azonban megígérhetem, hogy egy év múlva Magyarország új nemzeti egységkormánya végre nem ellenségként, hanem szövetségesként fog tekinteni az Európai Unióra. Ennek részeként csatlakoztatni fogjuk hazánkat az Európai Ügyészséghez, a most még lopásra ítéltetett euró milliókat pedig vissza fogja adni azoknak, akiknek Brüsszel eredetileg szánta: a magyar embereknek"
Ezt a szánalmas benyalást!
:D

És ez a legtámogatottabb összefosás-jelölt. Szánalom a köbön.
verőce21
@csak úgy...: (14:12) A kérdés továbbra is az, hogy neked mennyi időt számoltak be a magyar munkaviszonyodból?
Ne hazudj, ne kerülgesd a kérdést..., azt hazudtad, hogy semmi hasznod Magyarországból!
Toller Béla
@Csizmás Kond: Mi a baj, netán igaza van és ez rosszul esik neked ?
Csizmás Kond
@Toller Béla: Miért esne rosszul, tőlem akkora takonypóc lehet amekkora akar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.