Délről kerülné meg Budapestet és tehermentesíteni a Déli vasúti összekötő hidat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Még viccnek is rossz az, hogy már
.
"""A V0-s létrehozása már a 2010-es évek elején felmerült.""",
.
de a fatornyos falú szülötte un. ÚJ ÁLLAMÁNAK kiépítése során sem a járvány idején jó szolgáltatot tevő centrumkórházak is narancsköddé váltak, hangsúlyt fektetve arra, hogy akinek nem tetszik a felcsúti kisvasút, majd megépítteti Lovasberényig, miközben 2012-ben megszüntették a ROLE forgalmat, a közutakon fegyverként közlekedő kamionok vasúton való szállítását, amelyek nem múlik el hét hogy ne szedjék az áldozatukat, azon túl, hogy a közutak kímélése sem elhanyagolható a túlsúlyos jármüveket illetően.
.
Milyen rezsim az, ahol a betonSZARkofágok államilag kiemelt beruházáskén szerepelnek annál a rezsimnél, amely 100 évvel van lemaradásban az EU átlagához képest is, nem is akárki ötletelgetései folyományaként

----- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
------------------
A ténál maradva:
..
----- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
----------------------------
.
Ma már hiú ábrán az, hogy megvalósításra kerülhessen a hátralévő egy évben a kinai egyetem ötlete, az elmulasztott vasútépítésen át, a geodéziai törésen a roszatom erőműve, mert normális, akármilyen beállítottságu rezsim nem vállalhatna kötelezettséget olyan beruházásra, amely áthuzódik a követrkező rezsim ciklusába!
.
De hol van ez a rezsim a normálistól, mint Makó Jeruzsálemtől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.