A reprezentatív felmérés szerint a kormányváltó szavazók pártpreferenciájuktól függetlenül nagy mértékben egyetértenek azzal, hogy a kormányváltás után el kell számoltatni a kormány és a Fidesz vezetőit. ---"Egy párt javaslata szerint 2022-ben, az esetleges kormányváltás után el kellene számoltatni a mostani kormány és a Fidesz vezetőit, és ha indokolt, bíróság elé kellene állítani őket. Egyetért, vagy nem ért egyet ezzel a javaslattal?" - hangzott a kérdés. Az LMP szavazói körében az átlagos érték 95; a DK szavazói körében 93; a Jobbik szavazói körében 91; a Momentum szavazói körében 90; Az MSZP és a Párbeszéd szavazói körében 89; a párt nélküli, de kormányváltást akaró szavazók körében 87; az MKKP szavazói között 80. Vagyis ez alapján a Momentum elszámoltatási javaslatával a kormányváltást akaró szavazók döntően egyetértenek. A Medián reprezentatív felmérése 2021. április 8-10 között készült ezer fő telefonos megkérdezésével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
tekintettel az elmúlt ezer évre ekkora gazemberség ország lerablás nem volt ebben világelső orbán elvitathatatlan gazsága feleljen is érte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.