A 4 milliós beoltottság lehet a mérföldkő.

Azt már korábban bejelentette a kormány, hogy 3,5 millió beoltottnál egyrészt nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai, másrészt újabb újraindítási lépések várhatóak.

Ekkor nyithatnak Magyarországon a szállodák, a fürdők, a mozik, a színházak

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy négymilliós határnál várható a szállodák, fürdők, a mozik, színházak és az egyéb rendezvények újraindulása.

Azonban mindezeket majd csak 18 éves kor felett hatályos védettségi igazolvány birtokában lehet látogatni.

A vendéglátósok számára is hatalmas bejelentés várható, a lap információi szerint ugyanis négymillió beoltottnál a teraszok után már a belső terek is nyithatnak, melyekben ismét érvénybe lép a korábbi szabály, a személyzetnek kötelező lesz a maszk, a vendégeknek pedig a fogyasztás idején kívül szükséges hordaniuk azt.

Forrás: Magyar Hírlap

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Azonban mindezeket majd csak 18 éves kor felett hatályos védettségi igazolvány birtokában lehet látogatni. Na de ki vigyáz otthon a gyerekekre?
creativehun
@Pokróc: Azt gondolom ha a hotelnek nem érné meg nem csinálná. Senki nem annyira lüke,hogy veszteséget termeljen magának..ha meg még is..akkor az Ő dolga.
simmering73
@Shikari: Mit köszönsz te faszkalap.
division
Jól megugrik majd megint a fertőzöttek száma.
Emmersson71
@Néro: "Na de ki vigyáz otthon a gyerekekre?"

A Magyar Hírlapból: "A négymilliós határnál várható a szállodák, fürdők, a mozik, színházak és más kulturális rendezvények újraindulása, melyeket majd 18 éves kor felett hatályos védettségi igazolvány birtokában lehet látogatni.

18 éves kor alatt nem lesz szükséges a kártya sehol, így a családok nem nagykorú gyermekeikkel közös programokon is részt vehetnek, amennyiben a szülők érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek."

***

Nyitnak a könyvtárak is. (nem tudom, ott kell-e védettséget igazolni) Azt viszont tudom, hogy a levéltári kutatást már április 19.-én engedték és nem kérnek semmit! Én a könyvtárakkal egy kategóriába sorolom a levéltárakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.