A rendőrség keresi Farkas Evelin Klementinát.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány 2021. április 20-án 15 óra 20 perc körül egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Eltűnt egy 13 éves lány Budapesten

Farkas Evelin Klementina körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, festett fekete hajú. Eltűnésekor piros kabát, világoskék farmernadrág és fehér edzőcipő volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiatal lányt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás: Police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A kép alapján néhány, jól behatároható helyen érdemes (érdemes???) keresni. Valamelyiken biztos rábukkannak. Hivatása gyakorlása közben...
Pipás
@namihami: Valahogy nekem is az az érzésem, hogy nem valamelyik egyetemen fogják megtalálni.
ila51
Túl szép ahhoz , hogy beilleszkedjen egy gyermekotthon elvárásaiba. Ezekre a gyermekotthonokra jobban kellene vigyázni , mert így utólag már kereshetik a kis szökevényeket .
simmering73
Ó te drága, Klementina
Csak tudnááám, hogy merre jársz.
A sarkon néztétek már?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.