Több olvasónk viszont azt jelezte, hogy bocsánatkérően, magyarázkodva hívta fel a háziorvosa azzal, hogy meglévő időpontja ellenére mégsem tudja beoltani, mert a kormányhivataltól nem kaptak Pfizer-vakcinát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem kamu ez a hír? A Pfizer vakcinát -70 fokon kell tárolni. Ezért adják be kórházakban. Hol van a háziorvosoknál ilyen spéci hűtő?
levarosbukta
@simmering73: Kamunak tuti hogy kamu. De én tudok olyan háziorvost aki Pfizerrel oltott legnagyobb csodálkozásomra, mert én is úgy tudtam hogy azért csak oltópontokon adják mert - 70 fokon kell tárolni. Ezek szerint akkor a - 70 fok a kamu.
tudode
Ejha!
.
Akkor hol van az igazság, és a gazság, amikor bizonyiék van arra, hogy a háziorvosok heek óa nem kaptak vakcinát, futárszolgálatot, vagy mit ellátva, mert felcsúti nemzetvezető úgy rendelkezett, hogy a keleti vakcina fogyjon, miközben a Pfizer szibériára van/volt itélve?
.
Emigyen:
.
---- Orbán Viktor. A háziorvosokra épül az oltási program
www.atv.hu/videok/video-20210416-orban-viktor-a-haziorvosokra-epul-az-oltasi-program
-----------------------------
.
Hasonlóan packázva járvány tótumfaktomként is, mintha a faterjával ízmozna!

.
Sámannus
Azt hiszem, hogy a -20 fokon néhány napig használható, ha a csomagolás nincs felbontva, mert addig a benne lévő szárazjég nem szublimál el teljesen, és gyakorlatilag a hűtő és a jól szigetelt doboz együttesen tartja tovább az alacsony hőfokot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.