Hétfőn este került ki Szijjártó Péter külügyminiszter közösségi oldalára a fotó, ami tanúsította, hogy Majka meglátogatta a Külügyminisztériumban. A hír hallatán megoszlottak a vélemények, volt, aki Majkát simfelte, volt, aki a külügyért, mindkettőjüket azért, hogy miért találkoztak a másikkal. Az sem kerülte el a figyelmet, hogy az esetről csak az egyik fél érezte úgy, hogy nyilvánossá kell tennie és az nem Majka volt!

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Egy akkora lófejet,,mint Szijjasé,,hova lehet még tovább tágítani..??
csipetke
Hát persze,Majka látta,hogy milyen kommenteket kapnak,akik ehhez a bandához dörgölőznek. Vagy lehet,hogy csak szimplán gáznak érezte,hogy szíjjártóval bratyizott.Viszont akkor miért volt szíjjártónál a külügyben?Tán csak nem be lett rendelve? :)
sgl
@csipetke: Majka a médiából él.
Pont.
Biztos van benne valami kurázsi, de akkor is.
Eladott Ország
Taknyon és nyálon csúszva gyorsabban lehet haladni ebben az országban, mint felegyenesedve, emelt fővel. [email protected] tudja, milyen idők jönnek, merre fordul a történelem, jobb az óvatosság. Hiszen holnap is élni kell, ki tudja, ki fogja osztani a koncot, ott kell maradni a közelben, csóválni kell, de azért azt is meg kell mutatni egyértelműen, melyik gazdának szól a csóválás, de úgy kell megmutatni, hogy akár a másik, a következő, a potenciális koncosztó se orroljon meg nagyon. Egyébként van nekünk közpénzen eltartott nemzeti kultrnyikovunk, aki tömve osztja az eszét. Demeter nertárs szentül hiszi, ha az isten hivatalt adott, észt is ad hozzá, így aztán a hülyék magabiztosságával rombol. Demeter Szilárd egyszerűen csak fürdik a saját tehetségében, mert az jár neki, megérdemli. Küzd ő is a liberális terror és diktatúra ellen, számolgatja a szépen gyarapodó vagyonkáját és rettentően, szívből, őszintén imádja önmagát és a csúti főtanácsadója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.