A fővárosi kormányhivatal levélben ígért díjazást a kínai vakcinák beadásáért, az Operatív Törzs szerint ez nem igaz – közölte a 24.hu.

A kormány már pénzt ajánl a háziorvosoknak, csak oltsanak a kínai vakcinával
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Szijjártó a hétvégén jelentette be, hogy április végéig 400 ezer helyett 600 ezer kínai vakcina érkezik Magyarországra. Ezeket az oltóanyagokat azonban be is kellene adniuk valakinek, ezért a fővárosi kormányhivatal a kínai vakcina érkezése kapcsán kiküldött levélben azt ígérte a háziorvosoknak, hogy oltásonként díjazásban részesülnek. Ezzel azonban nem lesz egyszerű dolguk az orvosoknak, akiknek egyébként a kormányzati elképzeléseknek megfelelően három nap alatt kellene lezavarniuk az oltási kampányt. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől szerdáig 300 ezer dózist kell beadniuk belőle.

A 24.hu kérdésére az Operatív Törzs azt állította, hogy nincs Sinopharm-fejpénz. Azonban a lap birtokába jutott a budapesti praxisoknak kiküldött levél, amelyen Mészár Erika, a fővárosi kormányhivatal főigazgatója szerepel aláíróként. Ez pedig – az orvosok értelmezése szerint is – egyfajta fejpénzt ígér a kínai oltóanyag beadásáért.

Tájékoztatom, hogy az Ön által végzett oltások esetében oltásonként díjazásban részesül

– olvasható a levélben.

A lap kérdésére, hogy miért ajánlottak „fejpénzt” a kínai vakcináért, és mekkora díjazást várhatnak az orvosok egy-egy oltásért, a kormányhivatal nem válaszolt. Válaszolt viszont az Operatív Törzs. Azt írták:

Nincs olyan, hogy Sinopharm fejpénz.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Túl nagy pénz van a kínai cuccban, mindent megtesznek, hogy az fogyjon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Mai eset :Barátom édesapja három héttel a második adag kínai szar után Coviddal kórházba került. 72 éves, sok jóra nem lehet számítani. Hová tették az orvosok az esküjüket, hogy ezt bemerik adni?
Peller Anikó
"Nincs olyan, hogy Sinopharm fejpénz."

Jahh, csak oltásonkénti díjazás van a kínai vaccinákra vagy mia rákra.
kereső
A Sinopharm vakcina sikeressége leginkább az orbán &Co bankszámláján mérhető le!
adrenalink
De, ha nincs kit megbökni? Nem inkább az "oltakozókat" kellene ösztökélni...?
Nyírfa
És még kikérik maguknak, hogy halálkormány lennének.
Sok mindent eltűr ez a nép. Kétrét görnyedve húzza az igát mint egy barom, hagyja, hogy közben még ütlegeljék is, és elviseli, hogy éppen csak annyi fizetséget kap, amennyiből még egy darabig az eke elé fogható. De, hogy önként vállalja az öngyilkosságot, hogy nem menti magát és a családját, és nem veri ki furkósbottal az életükre törő banditákat a házából, az egyre érthetetlenebb.
Ezer éves államiság? Ezer éves szolgaság: erre legyen büszke bárki ebben az országban?
gina
Mocskos aljas egy banda, ez tetszik a sok idióta fideszhivőnek?? emberek ébresztő ez már a legaljasabb diktatúra, nem hogy ujra teljhatalom ennek a féregnek !! Börtönbe velük, ami itt megy az már türhetetlen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.