Egyáltalán nem biztos, hogy a titkosszolgálat figyelte ilyen feltűnően a politikus-ügyvédet. A háttérben Borkai Zsolt szexvideós botrányának fejleményeit sejtik.

Nyomoz a rendőrség a Gyurcsány ügyvédjét követő Mazda rendszáma miatt, ami hivatalosan nem is létezik

Fotó: Facebook

Egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt rendelt el nyomozást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást ismeretlen tettes ellen a Czeglédy Csaba önkormányzati képviselőt követő autó ügyében – tudta meg a Népszava az Országos Rendőr Főkapitányságtól (ORFK).

A politikus a nemrég a Facebookon arról adott hírt, hogy újabban követik.

Mint a filmekben: egy autóból figyelték a házát, majd amikor elindult otthonról, azt észlelte, követik. Végül Czeglédynek a helyismerete révén sikerült autóval a követők háta mögé kerülnie.

Ekkor lefotózta a rendszámot, majd lekérte az adatokat.

Kiderült, hogy a hivatalos nyilvántartás szerint olyan rendszámot, ami az őt megfigyelők autóján volt, nem adtak ki Magyarországon. Czeglédy Csaba úgy vélekedett:

lehetséges, hogy a Fidesz immáron a titkosszolgálatot állította rá.

A baloldali napilap újságírója szerint ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy az állami titkosszolgálat végzi a megfigyelést, magánbiztonsági cégek repertoárjában is van ilyen szolgáltatás.

Czeglédy Csabát – túl azon, hogy a kormány legújabb főellenségének kikiáltott Gyurcsány Ferenc DK pártvezető bizalmasa –, a kormányoldalon azzal vádolják, hogy ő állhatott a volt győri polgármester, Borkai Zsolt adriai szexpartiján készült felvételeket nyilvánosságra hozó

„Az ördög ügyvédje”

nevű oldal mögött.

A rendőrség ezért Czeglédyt bűnsegédként elkövetett személyes adattal visszaélés vétségével, valamint bűnsegédként elkövetett különleges személyes adattal visszaélés vétségével gyanúsítja.

Ugyanakkor a DK-s politikus szerint ő nem tudja, ki áll a felvételeket először nyilvánosságra hozó weboldal, „Az ördög ügyvédje” mögött. A rendőrségi gyanúsítás szerinte elkent, pontatlan, nem derül ki belőle, melyik posztot kifogásolják. Különben is – hangsúlyozta a hvg.hu-nak Czeglédy –, ilyen alapon bárkit meg lehetne gyanúsítani, aki a Facebook-oldalán megosztotta a weboldalt.

Forrás: Népszava

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Sőt! A Böszmének még ügyvédje sincs...!
namihami
Fogadjunk, hogy a kamera lencséje torzított. És lesz (LESZ) ilyen rendszám az állományban.
A rendőrség konklúziója: Az ügy csupán az ellenzék felforgató munkájának eredménye.
Gazella
Maga a rendőrség követte..kifigyelte...
csak úgy....
@Shikari: te nem is tudod magadról,hogy te mekkora szánalom!
az állatkerti majmok jutnak eszembe rólad...,sosem gondoltam,hogy lesznek olyanok,akik vissza kívánkoznak a fára!
csagyi
@Shikari: A libsiből lehetőleg fiatalt válasszunk, mert az idősebb egyedek büdösek és rondák. Ez különösen a nőstényeknél szembeszökő. A libsi szökésre hajlamos, szeret kóborolni és öncélúan kárt okozni. Lehetőleg ne adjunk neki alkoholt mert rászokik, az amúgy is szenvedélybetegségre hajlamos, agresszív személyisége széthullik és akkor tör, zúz, őrjöng!
A libsit könnyű helyben tartani elég a "pénz- hatalom" kifejezéseket használni és nem kódorog el.
A libsi etetése körülményes. A gusztustalan moslékot szereti a legjobban és jóllakottan büfög. Óvatosan bánjunk a budi zárásával, mert hajlamos minden szart felzabálni és a maradékba belehemperegni. Vigyázzunk a tartásánál, mert ösztönösen mindent bemocskol.
A libsit az avatatlan szem kulturáltnak véli, de alapvetően ocsmány és főleg a közelben tartózkodókra veszélyes, mert fajtársait is gyakran megmarja. Harapása veszélyes, óvakodjunk tőle, nem csak a szájában levő rothadt nyál, hanem a felzabált moslék miatt is, ami megerjedt benne. Felingerelni a "spekuláns", "hazaáruló" és "magyargyűlölő" kifejezésekkel lehet, mert ösztönösen irtózik az igazságtól. Lételeme a hazudozva szócsavargatás, a deviancia és aberráció imádata.
Egyetlen indok a tartására az, hogy ritka és ha nem ismernénk közelről, egyáltalán nem tudnánk, mennyire jól élhetünk nélküle! Csak a legelszántabbak tartsanak libsit és azok, akik el tudják viselni a környezetük folyamatos bemocskolását.
ómió
@durbincs: Vigyázz, azért ne becsüld túl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.