Most a hadbíróság dönt, hogy elrendelik-e a letartóztatását.

Évekig verte és kínozta gyermekei előtt a feleségét a debreceni szerződéses katona

Fotó: ugyeszseg.hu

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség testi sértés vétsége, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint a szerződéses katonaként szolgáló férj hosszú évek óta – az azóta már nagykorúvá vált gyermekei jelenlétében is – rendszeresen bántalmazta feleségét.

Ezen alkalmakkor többnyire a könnyű testi sértés szintjét elérő módon, indulatosan, különböző módszerekkel támadt feleségére, így rángatta, lökdöste és fojtogatta

- olvasható az ügyészségi közleményben.

2021. április 19-én a férfi debreceni otthonukban kiabálva kérte számon feleségét, és egy általa használni kívánt táblagépet követelt tőle.

A nő arra hivatkozott, hogy azt ő nem tette el, de segít megkeresni, amire a férje tovább kiabálva, elhúzódóan bántalmazta, az ingatlan udvarán a földre rántotta és a betonon több métert húzta.

A férfi ezt követően a házban különféle konyhafelszerelési eszközöket tört össze és kijelentette, hogy addig fog törni-zúzni, amíg a felesége a kért tabletet oda nem adja neki. Ezután feleségéhez lépett és őt a konyhában talált különféle dolgokkal, így mosogatószerrel, olajjal, kávékrémporral és kólával öntötte le.

Az elkövető az édesanyja védelmére kelt lányát is bántalmazással fenyegette, arra az esetre, ha beavatkozik a történtekbe.

A nő a bántalmazás következtében a nyakán horzsolásos, a könyökén és a combján zúzódásos, valamint a jobb szem környezetének bevérzésében megnyilvánuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A katona sem az őrizet elrendelése, sem a gyanúsítás közlése ellen nem tett panaszt, a vallomástételt azonban megtagadta.

A nyomozó ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására. A kényszerintézkedés tárgyában a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa dönt.

Forrás: ugyeszseg.hu

Fotó: ugyeszseg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szerintem nemzethy körösztyén- szájszagú,,hetero fitymaszos lehet a vitéz úr... A vak komondoron csak azért nem baszta keresztül a nőt,,mert könyörületes volt...
balos
Az egyik pénz lenyúlós a sok nemzethy pöcéből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.