Nagyon reméli, hogy nem a titkosszolgálat küldte rá a megfigyelő ügynököket.

Czeglédy Csaba szerint a nemzetbiztonsági szakszolgálat autójával követték – most fotókat is posztolt "a háza körül sündörgő" idegenekről és a Mazdáról

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

“Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék színű Mazda 3 típusú gépkocsinak, amivel a napokban követni próbáltak, mégis bízom benne, hogy ez nem igaz, és valakik “csupán” hamis rendszámot használtak.”

Ezt Czeglédy Csaba szombathelyi ügyvéd, a DK politikusa szerda délelőtt posztolta ki a Facebookra, és amelyet a 444.hu ismertetett.

Bár legfrissebb információim szerint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat az üzembentartója a PRT-076 rendszámú sötétkék...

Közzétette: Dr. Czeglédy Csaba – 2021. április 20., kedd

Czeglédy a bejegyzésben megerősítette a Népszava keddi információját, miszerint az ügyében a feljelentése után rendőrségi nyomozás indult egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt. Az ügy legújabb fejleményéről itt írtunk.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat lényegében a bűnüldöző és titkosszolgálati szervek technikai és megfigyelési, adatgyűjtési igényeinek tesz eleget. Rendeltetéséről és küldetéséről itt olvashat részletesen.

Forrás: 444.hu/nbsz.gov.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: te nem is tudod magadról,hogy te mekkora szánalom!
az állatkerti majmok jutnak eszembe rólad...,sosem gondoltam,hogy lesznek olyanok,akik vissza kívánkoznak a fára!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Engem még a gimiben, de nem én jelentkeztem, hanem az osztálytársaim ajánlottak, teljesen demokratikusan. A pártba már nem hívtak, de ezen nem csodálkozom. :) Nem is mentem volna, a "nagypolitika" számomra életidegen.
Nyírfa
@csak úgy...: A Kádár-érában nem vágytam el itthonról, de sosem tagadtam, hogy számos pontja van a világnak, ahol szívesen élnék. Ez ma is így van. Szülőföld csak egy van, de haza annyi, ahányban otthon érzed magad.
Magyarország szülőfölddé annullálódott.
csak úgy....
@Nyírfa: egy csomó ismerösöm,barám lett kisz és késöbb párttag,hogy boldoguljanak..
magyarországon nem változott semmi,lényeg ,hogy egy jól fizetö párthoz tartozz és ne használd az eszed!
én már tizenévesen politikailag megbízhatatlan voltam,azt sosem felejtem el,mikor egy komcsi góré gyönyörü és értelmes lányával szerettük ,ill. szerettük volna egymást ha nem lettem vóna a begyöpösödött komcsiknak méreten aluli..,na nem csak ezért gyülölöm a komcsikat..
Nyírfa
@csak úgy...: Mindenkinek van egy története. Vagy kettő.
csak úgy....
@Nyírfa: vagy kettö és több! nekem csak egy van! a bünösök kerséséröl meg már letettem,mert mit is kezdhetnék az unokákkal,akik ott sem voltak...,persze néha kerget a vágy,hogy mint német származás ,mi ittuk a levét adolfnak,akit akkoriban is miden "igaz magyar szeretett" és az után feledékenyek lett...
terlasz
Czeglédy sok borsot tört már az orruk alá, megpróbálják kicsinálni, mielőtt a következő kormány igazságügyi minisztere lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok