A 2 és 16 év közötti gyerekeknek megtiltotta, hogy beszéljenek az anyjukkal.

Tizenkét gyermeket szültek a rabszolgaként tartott nők az emberkereskedelemmel gyanúsított férfinak – videó

Fotó: police.hu, Youtube

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály szegedi Bűnüldözési Osztálya büntetőeljárást folytat egy Csongrád-Csanád megyei községben élő román férfivel és magyar élettársával szemben – olvasható a rendőrség honlapján.

Gyanú merült fel ugyanis arra, hogy a férfi három nőt Németországban prostituáltként dolgoztat, és az általuk megkeresett összeg nagy részét elveszi tőlük. A nőket sokszor veréssel és megöléssel is megfenyegette.

Németországi tartózkodásuk alatt a férfi élettársa vigyázott otthonukban a kizsákmányolt asszonyok férfinek szült 16 és 2 év közötti tucatnyi gyerekére, akiknek az apa többször azt is megtiltotta, hogy anyjukkal beszéljenek.

Az 52 éves L. Ienő különböző fenyegetésekkel érte el, hogy a külföldön illegálisan megszerzett összegeket a nők átutalják neki, illetve élettársának.

A prostituáltként kinn dolgozó hölgyeknek sok esetben annyi pénze sem maradt, hogy abból ki tudják fizetni szállásukat, vagy fedezni tudják belőle napi étkezéseiket.

A férfi 32 éves élettársa, P. Erika – annak ellenére, hogy tudott arról, hogy a számára utalt összegek mögött milyen kizsákmányolás zajlik – 4000 Euroval gazdagodott.

A KR NNI nyomozói és közterületi állománya, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság MEKTA csapata 2021. április 19-én ütött rajta a pároson.

A nyomozók Csongrád-Csanád megyében összesen öt házban tartottak kutatást. Közülük három ingatlant zár alá vettek vagyonvisszaszerzés céljából. Ezen kívül lefoglaltak két gépkocsit, mintegy tízmillió forint értékben; egy páncélszekrényt és több mobiltelefont.

Vagyonvisszaszerzés keretén belül az ingóságok lefoglalásával és az ingatlanok zár alá vételével több mint 30 millió forint illegálisan szerzett pénz helyébe lépett dolgot vont el a gyanúsítotti körtől a hatóság.

A rendőri műveletek során derült ki, hogy a gyanúsított egyik szintén ugyanazon településen lévő másik ingatlanában középkori körülmények között, három kiszolgáltatott állapotban lévő férfi él. A tulajdonos folyamatosan dolgoztatta őket: a tanyán lévő valamennyi állat etetése, itatása, gondozása volt a feladatuk. Fizetést azonban nem kaptak, csak alvóhelyet, némi ételt és cigarettát.

A KR NNI nyomozói az 52 éves L. Ienőt emberkereskedelem és kényszermunka bűntett, míg a 32 éves P. Erikát pénzmosás bűntett elkövetésével gyanúsították meg. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, míg a nő szabadlábon védekezik.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu, Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
L. Jenő és ""román férfi""?
Nekem ez inkább egy fehér, hetero, keresztény, de leginkább határontúli erdélyi magyar fideszes szavazónak tűnik. És nemcsak tűnik. Milyen furcsa, hogy ilyenkor az ""erdélyiség"" és a ""határontúliság"" milyen gyorsan képes ""románná"" változni. Ezeket a szavazóit valami érthetetlen okból, de nem reklámozza a Mi Vezérünk. Ezek írtó gyorsan ""románulnak"".
Foxley
A rak egye ki a beledet nyomorogyjal meg te geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.