Győr kormánypárti polgármestere most azt mondja, később jött rá, hogy az ellenzék kihasználná a lehetőséget. Korábban éles kritikát fogalmazott meg az új egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény kapcsán is. 

Ezért cenzúrázta meg önmagát Győr polgármestere, miután "égbekiáltó baromsággal" vádolta meg a kórházfőigazgatótFotó: MTI/Vasvári Tamás

Kizárólag azért kértem, hogy vegyék le a beszélgetést, mert nem akartam, hogy az ellenzék a saját hangommal kampánycélokra használja fel a szavaimat

- jelentette ki Győr fideszes polgármestere a 24.hu-nak adott terjedelmes interjújában.

A munkamániás, saját bevallása szerint is szerepelni szerető Dézsi Csaba András korábban egy rádióinterjúban

égbekiáltó baromságnak

nevezte az országos kórházfőigazgató azon kijelentését, amely szerint 5500 ember távozása az egészségügyből még javíthatja is az ellátás színvonalát.

A járvány harmadik hullámának közepén életbe léptetett rendelkezések miatt az akkor napvilágot látott becslések szerint ennyi orvos és egészségügyi dolgozó nem újította meg a szerződését és hagyta el az ágazatot.

A polgármester kijelentését annak idején az ugytudjuk.hu vette észre, ahogy ez a lap számolt be az interjú eltávolításáról is, amely korábban ITT volt elérhető.

Dézsi ebben az interjúban azt is mondta, szerinte nem helyes, hogy a rendőrök próbálják megmondani az orvosoknak, mi az egészséges életmód, mert szerinte ők valamivel többet tudnak erről, majd meg is magyarázta, hogy a Belügyminisztériumra gondol, amely kidolgozta az egészségügyi törvényt. Szerinte nem volt helyénvaló, hogy ezt rájuk bízták, meg nem ártott volna, ha beszélnek orvosokkal is picit, „de nem akarom őket bántani, mert nyilván mindenki annyit teljesít, amennyire képes, csak ne legyen rá büszke, ha keveset” – mondta március elején a Győr+ Reggelinek nyilatkozva.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Gondolom azóta kijózanodott,vagy a csuti verőemberei gondoskodtak róla,hogy más legyen a véleménye. Szégyellheti magát,mert az akkori megjegyzése miatt szimpatikus lett,mert úgy éreztem,hogy végre egy orvos Zacheren kívül,aki ki meri mondani a véleményét. Most viszont ( bár nem szokásom átkozódni),de kívánom neki,hogy a rokonait,barátait ha kórházba kerülnek a megmaradt holt fáradt orvosok,nővérek és ápolók kezeljék.
balos
Hát a szervilistából nem lesz szalonna!Viszont trágya helyett esetleg még elmegy a műtrágyában!!
Toller Béla
Ne az eszedet szégyelld, hanem a gerinctelenségedet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.