Valami nagy disznóság történhetett a parlamenti képviselő szerint. A legfőbb ügyész levele szerint bűnszervezetben elkövetett cselekményekről van szó, ez pedig kiemelkedően súlyos bűntettekre utal.

Hadházy: a nyomozók egymás után vitték el a Nemzeti Örökség Intézet vezetőit, bűnszervezet miatt nyomoz a NAV

Fotó: Facebook

Polt elismerte: a Nemzeti Örökség Intézetből rendőrök vittek el több, vezető beosztású munkatársat bűnszövetkezetben elkövetett költségvetési csalás és más bűncselekmények gyanúja miatt 

- írta szerda délután a Facebookon Hadházy Ákos független képviselő. Polt természetesen azonos Polt Péter legfőbb ügyésszel. A képviselő így folytatja:

Nem az Önök hibája, ha nem hallottak még erről az intézményről, amelyet a Fidesz hozott létre és évente szerény kétmilliárd forintból működik. Elsősorban temetők (mindenek előtt a Fiumei úti nemzeti sírkert) és egyéb emlékhelyek tartoznak hozzájuk.

Az intézményt létrehozó kormány szerint a cél

"a múlt példáinak, a magyarság szellemi örökségének a jelen és az eljövendő nemzedékek számára történő megőrzése, átadása, a nemzeti emlékezet és emlékezés magyarság identitásának megőrzésében, a nemzeti összetartozás érzésének növelésében és az egységes nemzet, a nemzeti egység megteremtésében betöltő kiemelt jelentőségét, az ezzel kapcsolatos egyes állami feladatok ellátása".

Szép feladat ez, és nem is kevés pénz is áramlott ide az elmúlt években – jegyzi meg a korrpuciófeltáró tevékenységével országos ismertségre szert tett politikus.

Bár Polt nem árult el többet, úgy érzem, valami nagy disznóság történt, elég nagy ahhoz, hogy megpróbálják csendben elintézni.

- írta a szakképzettségére nézve állatorvos politikus, majd hozzátette: szerencsére mindig vannak tisztességes emberek, akik megtalálják a módját, hogy kijuttassák az információt (feltűnő egyebek mellett, hogy az intézet főigazgatója egy hónappal ezelőtt minden nagyobb hírverés nélkül nyugdíjba vonult).

Maradtak még kérdéseim ezzel az üggyel kapcsolatban is, felteszem azokat a megfelelő helyeken.

- közölte Hadházy.

Polt elismerte: a Nemzeti Örökség Intézetből rendőrök vittek el több, vezető beosztású munkatársat bűnszövetkezetben...

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. április 21., szerda

Forrás: Facebook

Fotó: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nagy kár, hogy Hadházy Ákosból csak egy van. Sok ilyen ember kéne ebbe a kirabolt, hülyére vett országba.
namihami
És ez csak egy a többi fideszes ""sóhivatal"" közül. Egy kormányváltás esetén úgy mennének vezetőszáron a kóterbe, mint az ovisok.
gina
Nem kell csodálkozni az egész fidesz banda egy bűnszövetkezet a javából., a nagy maffia !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.