Jakab a vészhelyzet őszig tartó meghosszabbításán akadt most ki a Facebook oldalán.

Drága – akarom mondani gyáva – miniszterelnök úr úgy döntött, meg kell hosszabbítani a veszélyhelyzetet őszig.

Nem azért, hogy mentse az életeket, azt eddig sem tette. 25 ezer halottal világelsők vagyunk lakosságarányosan.

Nem azért, hogy mentse a munkahelyeket, azt eddig sem tette. Lassan félmillió magyarnak nincs állása bértámogatás hiányában.

Egyvalamit akar menteni a gyáva: a hatalmát.

- kezdi bejegyzését a Jobbikos politikus. 

Mert az is veszélyben van, és őt csak ez érdekli. Menteni kell a vagyont. Ehhez kell neki a veszélyhelyzet fenntartása, meg az ellenzéki előválasztás megnehezítéséhez. Fél az összefogástól. Egyébként meg jó szurkolást és teltházat kíván annak a 67 ezer embernek, aki előtt foci EB-t akar rendezni. Veszélyhelyzet alatt.

Gyáva miniszterelnöknek nincs hazája. Akkor sem, ha lopni akar egyet.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
egyre szimpatikusabb ez a Jakab...a többi csak kussol mint szar a gazban..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
egyre szimpatikusabb ez a Jakab...a többi csak kussol mint szar a gazban..
Maxipocak
@Shikari: igazad van, én is nehézvasban akarom látni a dagadt gecit!
CsipkeRózsa
@Shikari: Milyen címen tudnád Jakabot felelősségre vonni? Ő nem tolvaj.
Eladott Ország
Végül is ezek a vészhelyzeti rendeletek pont arra jók, hogy a covid végén is legyen mire fogni a gyülekezés tiltását. Pedig a legjobb az lenne,hogy a maszkot fennhagyjuk (jól jön könnygáz ellen), és nem a teraszra ülünk ki, hanem a Kossuth térre.
Nincs a világon még egy ilyen embertelen, gyalázatos társaság, amely a vallása mögé bújva fosztogat,rabol, közpénzt legalizál. Őket békés úton már nem tudjuk eltávolítani országunk éléről. Ezek képesek ez alatt az egy év alatt a dupláját ellopni annak, amit az elmúlt tíz évben, ráadásul a saját törvényeik szerint legálisan.
Peller Anikó
@Szeparepa2: "Pénzéhes gátlástalan határon kívüli idegenszívű bozgor zsoldos csőcselékből, köztörvényes bűnözőkből és tanulatlan focihuligánokból álló troll-kommandó söpredéket uszított a náci hazaáruló rablógyilkos NER maffia a Propeller hírgyűjtő portálra! Minden áldott napon reggeltől estig főállásban ontják az aljas NER talib maffia szervilis náci hazaáruló hazugságaikat és provokációkat."

Ezek románok? És itt ontják (rontják) némi pénzért az aljasságaikat? Jade.
gina
@Shikari: Fajtád neked van és sötét olyan mint Viktorodnak, büszke lehetsz rá te cigányfajzat ///
gina
Ennek az elmebeteg mocskos tolvajnak egy nagy bunkót kell adni ,de nem további meghatalmazást . nagyon átlátszó a sztori, kis aljas hitler utánzat,nyitni akar állandóan, focimeccseket stb de vészhelyzetet hirdet ha kell a hatalom megerősitése, ennyire agytalan ez a zsiros kipcsák //
folt
@Pálinkás Pál: ma, 16:18

Az tény, hogy Vona Gábor kezdte meg a néppártosodást, ami jó irány volt, de ahogy a csőd és a széthullás szélén magára hagyta a pártját és a választóikat, az megbocsáthatatlan bűn!
Viszont az eleinte semmire nem tartott Jakab fejezte be a változást azzal, hogy kiszorította a szélsőségeseket - ez pedig hatalmas és embert próbáló feladat volt, amit talán rajta kívül senki nem tudott volna megcsinálni.
És láss csodát, nem, hogy nem esett vissza, hanem ennek hatására a Jobbik megerősödött - és megérdemelten!
csak úgy....
@Shikari: izgalmas lesz,mikor jövö nyáron beadod a szociális juttatásokra a következö kormánynál az igényeidet ! elözö munkahely : fidesz troll :)
én remélem,hogy addígra gyakorlod a legelés,különben az eddigi tevékenységeid és munkaviszony alapján éhen fogsz veszni! még a diliflepnid is is fölül lesz bírálva!:)
még jó,hogy ismerlek és tudom hol találnak..
CsipkeRózsa
@Shikari: 16:58

Nem jó a kérdésed arra, ami írtam. Engem nem vont felelősségre senki, tehát ne kérdezd, hogy tolvaj vagyok vagy sem. A tolvajokat kell felelősségre vonni.
justhpeter
@Shikari: Csak nem Viktorodra gondolsz ? Már ennyire haragszol rá ?
ébresztő2022
Tényleg egyre jobb ez a Jakab Petya! Én DK szimpatizáns vagyok, de szerintem pont ilyen miniszterelnökre van szükségünk, vág az esze, mint a beretva, nem kertel,megmondja a tutit. A párt egyre erősödik, és főleg vidéken, ahol a geciék is erősek! Bocs Dobrev Klára, de Jakab karizmatikusabb.
Peller Anikó
@Shikari: @CsipkeRózsa: ártatlan, állítom. Tehát nem kezelheted tolvajként a te ovodás elmeroggyat logikád szerint bugris.
csak úgy....
@Shikari: viszont rólad is csak én állítom,hogy te ütödött..,na ezt bogarászd ki pártérdekek nélkül,te fidesztöl terhes ütödött!
csak úgy....
@Shikari: valami birtokot írathatott a te nevedre is,hogy te mered állítani ... :)
nezelodo
@csak úgy...: ma 20:59. Egy üres telket adott neki a fejébe, szóval maradt még hely ott bőven.
kokopelli
@csak úgy...: "Az Orbán-család ismeretlen története" két részében láthattuk,hogy milyen vagyona van a
"Csuti"-nak,a feleségének a purdéknak az apjának és a Lölő-jének! (;-))
CsipkeRózsa
@Shikari: Kezelj nyugodtan, ahogy akarsz. Rólam még senki nem állította, hogy kiraboltam az országot, hogy mindent ellopok, amit akarok, hogy folyamatosan hazudok, hogy gonosz vagyok, hogy bosszúálló vagyok. Orbánról viszont ezeket mindenki tudhatja, csak nem mindenki mondja ki.
CsipkeRózsa
@Shikari: Az ország nagyobb része ezt tudja és mondja.
Gondolod, hogy annyi zsidó él Magyarországon? Vedd észre, már itt a lapokon is, hogy a túlnyomó többség hogyan vélekedik a fideszes kisistenedről.

Rólam nyugodtan terjeszthetsz akármit, senki nem fogja elhinni, aki ismer, Orbánt mindenki ismeri nem csak itthon.
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán a saját eszeddel, szemeddel, füleddel dönts abban, hogy mi az igazság.

Egyébként, a média egésze Orbán és emberei kezében van.
kereső
@ébresztő2022: Dobrev még nem kezdett el kampányolni ha jól tudom, sőt még be sem jelentkezett az előválasztásra!
kereső
Szeretném, ha valamelyik ellenzéki fel tenné már a kérdést orbánnak- tul.képpen melyik országot is képviseli a vallásm mögé,és a nemzeti köntösbe bújva? Kinát? A türk országokat? A nagy orosz medvét? Mert a mostanában, a különleges jogrend alatt hozott egyszemélyes törvényei rendelkezései mind ezt mutatják., hogy orbán a saját érdekein kivül csakis ezen országok érdekeit képviseli- Magyarország kárára.
szaboria1
MOST MEGLEHETNE AKÁDÁLYOZNI.
Ugyanis most nincs meg a kétharmada a Fidesznek.
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán sorold a kormánypárti sok-sok szennylapot, hetilapot, helyi lapokat, TV-ket, rádiókat, reklámokat, plakátokat, szómenéseiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.