Magyarország százezreket oltanak be a Sinopharm-vakcinával, a hazai hatóságok és kutatók élen járhatnának abban, amit eddig a gyártó is elmulasztott: felmérhetnék a szer hatásosságát írja a HVG.hu.

"Oltást kapott, mégsem mérhető a védettsége, az oltás ellenére covidos lett" – zárt ajtók mögött folynak a vizsgálatok az oltások eredményességéről
Kép:Pixabay

Oltást kapott, mégsem mérhető a védettsége. Ágynak esett, mert az oltás ellenére covidos lett. Leginkább a kínai Sinopharm vakcinájával beoltottakról terjednek ilyen információk, azonban nem tudni, mennyi bennük az igazság.

Egyetlen oltás sem százszázalékos, de azt azért a kínai szerről is jó lenne tudni, hogy mennyire hatásos, hiszen a „nyugati” vakcinákról, köztük is leginkább a Pfizer–BioNTech és az AstraZeneca készítményéről már elég sok adat ismert.

Ám a kormány inkább a szómágiában hisz, és a választókat hívogatja hogy bemesélje nekik az ellenzék oltásellenességét. Ennél még az is jobb lenne, ha számmisztikával foglalkozna, mert akkor talán észrevenné az adatokat.

A lap értesülése szerint egyetemi körökben már folynak vizsgálatok a Covid–19 elleni oltások eredményességéről

ám szigorúan zárt ajtók mögött, nyilatkozattételi tilalom alatt.

Így nem csoda, hogy egyre többen élnek a hazai laboratóriumok ajánlataival, és az oltás után teszteltetik magukat. Ez azonban sokszor csak arra jó, hogy a páciens felbosszantsa magát.

Magánúton azért is nehéz felmérni a védettséget, mert nem mindegy, melyik antitestet vizsgálják, ráadásul az immunrendszer több módon is védekezik.

Forrás:HVG.hu
Címlapkép:Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

folt
A fideszes-kádénepés halálkufár halálkormány az oltásellenes !!!

Portugáliában tegnap 6, azaz hat, ma 1, azaz egy ember halt meg, míg nálunk tegnap 199, ma 207 ember.

És még mindig azt a keleti szart nyomatják, miközben titkolóznak és hazudnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Zárt ajtók, remélem azok kerülnek zárt ajtók, rácsok mögé kerülni, akik engedélyezték!
gina
Rohadék hazug Menczel, tipikus mocskos fidesz banda, állitotta hogy a hires orvosi lap the Lancet szupernak nyilvánitotta a kinai vakcinát ami nem igaz,,"Nem állt ki a világ legtekintélyesebb orvosi szaklapja a kínai Sinopharm mellett" csak idézett pár kommentet amire kinai Sinopharm cég munkásai irtak, ez a magyar fidesz egy csaló aljas banda !!!
gina
@Pegero: Te nem hagytad sehol a szemüveged idióta, te vak és süket vagy ha a mocskos fideszről van szó, de agyilag is vizsgáltasd meg magad , rajtad már semmi nem segit, nyald Viktorod hátsóját,, látszik rajtad mennyire egészséges.. Egészségedre
gina
@Pegero: Nem nyitom meg te senki buzi, szórakozz a jó nénikéddel, aljas fidesz patkány
Yoda69
Erthetetlen miert nem csinaltat a kormany antitest tesztet a sinopharmal beoltott embereken. Tul nagy a bizonytalansag ezzel a vakcinaval. Mindenkinek jobb lenne tudni hogy milyen merteku vedettseg alakult ki.
Az 55 milliardot siman kiperkaltak, egy ismeretlen kozvetito cegnek, de par ezer forintot sajnalnak kiadni tesztekert. Rohadt korrupt naci kormanyunk van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.