A követkető 4 évben is a kormány kedvenc médiaügynöksége lesz a partnere a Szerencsejáték Zrt.-nek írja az mfor.hu.

34,6 milliárd forintos szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs feladatok ellátására a New Land Media Kft. és Lounge Design Kft. cégekkel a 2021-2024 közötti négy éves időszakra derül ki az állami szerencsecég januári szerződéseiből.

34,6 milliárdos szerződést kapott egy Rogán közeli médiaügynökség
Fotó:MTI/Róka László

Régi partnerekről van szó, hiszen például a 2018-2019-es időszakra is ezt a két társaságot választotta a Szerencsejáték Zrt., akkor 13,6 milliárd forintról szólt a szerződés. A New Land Media 2013-ban alakult.

A 100 százalékban magyar tulajdonú vállalat médiatervezésre és médiavásárlásra specializálódott ügynökségként működik.

A kormány kedvenc ügynökségeiről van szó. A kormány reklámjait és propagandaanyagait legyártó New Land Media Kft. 2018 óta szinte konkurencia nélkül kapja a megrendeléseket a kormánytól, hogy eljutassa a Rogán Antal által irányított kormányzati kommunikáció legfontosabb üzeneteit az emberekhez.

A New Land a 2019-es 5,8 milliárdos nyereségből 4 milliárd forintos osztalékot szavazott meg magának.

Nagy a verseny A Szerencsejáték Zrt. pedig egy monopolhelyzetben lévő állami cég. Tehát kommunikációs és marketing kampányoktól függetlenül csak ennél a cégnél lehet például legálisan lottózni. A koronavírus-járvány ellenére szárnyal is a társaság.

Forrás:mfor.hu
Címlapkép:MTI/Róka László

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lopásban is áttértek a nagyüzemi termelésre! =))
RonaGyuri
A lopásban is áttértek a nagyüzemi termelésre! =))
Sámannus
Igen az egészségügy meg hatalmas tizedrészét sem kap amivel varga misike féltéglával veri a mellét micsoda hatalmas kiadás ez az ország egészségügyének, mert még a tartozásukat sem rendezik a büdös retkes kurvapecérek.
vitriol
Ez a 34.6 milliárd forint honnan van eredeztetve? Csak nem az EU-tól kaptuk a gazdaság helyreállítása, vagy az állásukat vesztett emberek megsegítése, esetleg a vírus megfékezése érdekében a rengeteg teszt elvégzése céljára??? Mivel az ország kasszája óriási hiányt mutat, ezért nem lehet, hogy a költségvetés átcsoportosítása révén rogánéknak juttatnak még egy kevéske zsebpénzt? Az eddig EU-tól érkezett pénznek nyoma veszett és senki nincs megsegítve a tönkrement vállalkozók és magánemberek közül. Erre kérte orbán a rendkívüli meghatalmazást, hogy ilyen ügyesen hasznosítsa az embereknek szánt pénzeket?
kereső
@Horizont: DE varga mihály, egykori nyakas kun legény büszkén jelentette be, hogy az egészségügy kap!!! 2,4 milliárd forint értékú felszzerelést. Nagy kegy,.Hogy merte kimondani ezt a csúfságos számot !
gina
@Pegero: A te készülékedben a hiba, igaz 10 IQ val ezt nehéz felfogni fidesz idióta

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.