Kiállt a világ vezető orvosi szaklapja a kínai Sinopharm vakcina mellett, az oltásellenes meg tovább hazudik az oltóanyagról. Így lehetne összefoglalni azt a videót, amit Menczer Tamás, a Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára tett ki hétfőn a Facebookra. Többen felhívták a figyelmet arra, hogy az államtitkár állítása nem igaz.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Balukapitány17
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@ómió: Próbálj meg néha egy cikket végig is olvasni, és arra reagálni, ami a tény! Ilyen súlyos szövegértési problémával nehéz megvalósítani, Egyszerűbb az efftársak, és a ráhazudni sablon szöveget bemásolni!
Aki Én
@Nessy: Elmebeteg szegény. Ez nem is kérdés.
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:12 A fidesz soha életében nem mondott igazat b+! A házi orvosok sokat tudnának mesélni, hogy mennyire tülekednek a keleti vakcinákért. A román cigányod és pereputtya/holdudvara is Pfizerrel/nyugati vakcinával lett beoltva, mi meg süket dumával!
ómió
@Eladott Ország: Mintha erről Böszme vezéred mást mondott volna, amikor a bolsi tetübandátokat jellemezte! Tudod: reggel, éjjel meg este! Látom, kedvet kaptál erre még ráhazudni is! Igazi "efftárs" vagy!
ómió
@Nessy: Látom, nem sikerült abszolválnod az olvasottakat. De muszáj ezt mindjárt másra hazudnod is? Úgy az efftársi?
kokopelli
@Nessy: mit vársz el egy fidesz-trottyostól! Örül,hogyha azt a pár mondatot be tudja "ütni",amit a nővérke
egyszer felírt neki! Mint a 12-éves lurkó,aki a tánciskola miatt máshol is csak a kályhától tud elindulni! a part-
nerével!! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.