Nem fukarkodik a közpénzzel a vadászati kiállítás megrendezésére alapított Egy a Természettel Nonprofit Kft.

Vadászkiállítás: százmilliókat öntenek a baráti ügyvédi irodába

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 2021 szeptemberében startoló „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás összesen 67 milliárd forintot emészthet fel, ha a költségekbe beleszámoljuk a rendezvény fő helyszínéül szolgáló Hungexpo 50 milliárd forintos felújítását.

Ha nem, a költségek akkor is csillagászatiak: a kiállítás kommunikációs és rendezvényszervezési költségei már biztosan több, mint ötmilliárd forintot visznek el.

A 24.hu összeállítást közölt a tervezett költségekről. Ezek közül néhányat emelünk ki:

* százmilliókat költenek Orbánék egykori párt- és állami funkcionáriusainak ügyvédi irodájára;

*  a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zrt.-nek a 2020. október 10. és 2021. december 31. közötti időszakra 31 millió forintot fizetnek műsoridő vásárlásra;

*  szerződéslistán ott találjuk Szőke Gábor Miklós Dantebirodalom Kft. nevű vállalkozását, ő 240 millió forintért készít egy hatalmas, 10 tonna szarvasagancsból készülő szobrot a kiállításra;

* Az Egy a Természettel Nonprofit Kft. ügyvezetői 1,8 millió forintos bruttó havi bért kapnak.

Forrás: 24.hu

MTI/Koszticsák Szilárd

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát, ha egyszer az áfacsalás efftársi privilégium...!
NKF
Nem bírom ezt stüszi vadász faszkalapot!De be kellett venni a csapatba,mert akkor nincs
2/3-ad.Cserébe piszkos módon visszaél a helyzetével.
csapnivalo
És mindezt közpénzből, saját érdekekre felhasználva. Kíváncsi leszek a kozmetikázott statisztikára, hogy mennyire megérte mindez. (mert ha nem kozmetikázzák, ekkora összeg esetén egy látogató 100 millió forintba fog kerülni az államháztartásnak)
Néro
Fussa. 26.000 nyugdíjat megspóroltak. Régen az ilyet hullarablásnak mondták. Most nem tudom mi is lehet. De parádézzanak csak van miből.
csipetke
Így megy ez már tíz éve,kitömték az fidesz-holdudvar,és pereputtya,az oligarchák,strómanok zsebeit degeszre,de ugye,minél többet loptak,annál többre vágynak,és rendületlenül folytatják.Szégyen,hogy a járvány,és válsághelyzet közepén f@szságokra költik az adófizetők pénzét.Az,hogy 1 év alatt sportra 588 milliárdot,az egyházaknak 153 milliárdot,a vadászati kiállítás már 68 milliárdnál tart,és még hol a vége,az "apró" 50-100 milliós kiadásokat már nem is számoljuk,és végül az egészségügyre mindössze 61 milliárdot költöttek.Ez sokmindent elmond orbán elmeállapotáról,merthogy ő egyszemélyben dönt mindenről. Ja,ás ha a képet megnézitek,mekkora a hasonlóság a szőrös kovács,és a vaddisznófej között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.