„A Gyurcsány vezette baloldal politikusai miközben mindent megtesznek, hogy elbizonytalanítsák az embereket, suttyomban maguknak beadatják az oltást” – reagált a Fidesz csütörtökön az MTI-nek Gyurcsány Ferenc DK-elnök Facebook-bejegyzésére.

Fidesz: A DK önkormányzati képviselője azért vesztette életét, mert hitt Gyurcsány FerencnekFotó: MTI/Kovács Tamás

A kormánypárt kiemelte: a baloldal volt az, amely egyes vakcinák ellen petíciót indított és határozati javaslatban akart betiltani bizonyos vakcinákat. A DK egyik önkormányzati képviselője is azért vesztette életét, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el a vakcinát, majd megbetegedett és elhunyt – tették hozzá.

„Egyetlen módon tudjuk megállítani a vírust: oltással” – szögezte le a Fidesz, hozzáfűzve: „ezért Gyurcsányék jobban tennék, ha visszavonnák az oltásellenes baloldali határozatukat és felhagynának a vakcinák elleni kampánnyal”.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán „világszégyenként” írt arról, hogy „sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon”. A DK elnöke megjegyezte: „ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka”.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Tamás

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Izléstelen és gusztustalan fidesz közlemény.
Mondjuk a hullagyárosok pártjától nem is vártam mást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@bencemacska: Nem véletlen, hogy nem akarjak megcsinálni tömegesen az antitest teszteket. Tudjak, hogy katasztrofális lenne az eredmény, es a kínaival beoltott közel 1 millió embernek ismétlő oltásra lenne szüksége. Arrol nem is beszelve, hogy igy az egesz "nem letezo" oltasi terv fustbe menne. Jobb tudatlansagban tartani az embereket.
Málna
@Emmersson71: Hát igen, ilyenek a ti tényeitek...jól mondod. De tényleg ne vergődj tovább, engem nem bántasz, magadat meg porig alázod. Szerintem elég volt már mára.
Emmersson71
@Málna: Ha neked elég,akkor OK, hagylak, hogy foglalkozhass mamáddal ;)
ibn Said
@Shikari: Anyád kutya. Kutya fattya agyhalott!
nezelodo
Lehet, hogy a Soros meg röhög a dakota kormányon, (a saját neveltjein), hogy már nem ő a patás ördög, hanem "Gyurcsányi", meg a vírus!
Én meg azon röhögnék, ha Fletó versenyt hirdetne a Gyurcsányné álkapocs röntgenképével, (ha már a dakoták lementek kutyába ő is mehet utánuk le az alagsorba), hogy a versenytársak közül kinek az oldalbordája tud olyan érintetlen felvételt bemutatni, mint az ő feleségéé. A vakkomondoros pártkatona (se) indulna a versenyen, az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.