A félművelt ember sokkal károsabb mint a műveletlen, hiszen ő úgy gondolja mindent tud az adott tárgyban, namármost Gulyás Gergely kancelláriaminiszter vagy ilyen, vagy egyszerűen csak felelőtlenül, politikai haszon reményében minősítgeti a vakcinákat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gulyás Gergely egy korlátolt barom! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A derék Gulyás úgy van a műveltséggel,

mint Orbán a konzervatívizmussal: nem csak semmi köze hozzá, de még a jelentését sem érti

Az egyik portál azon elmélkedett, hogy „A félművelt ember sokkal károsabb mint a műveletlen, hiszen ő úgy gondolja mindent tud az adott tárgyban, namármost Gulyás Gergely kancelláriaminiszter vagy ilyen, vagy egyszerűen csak felelőtlenül, politikai haszon reményében minősítgeti a vakcinákat.”
Tegnap a galád RTL Klub arra vetemedett a kormányinfón, hogy zaklatta: megkérdezték, hogy: „a kormány tervezi-e osztrák mintára a lakosság számára ingyenes koronavírus-tesztek bevezetését a biztonságos nyitás érdekében.”
Amire ez a derék észkombájn: „Szerinte Ausztriában azért tesztelnek sokat, mert nincs elég oltóanyag … nem a teszt a megoldás, hanem az oltás a megoldás”!
Nos persze a zaklató tehet a dologról hiszen jobb lett volna Nagy-Britannia -t kérdezni (igaz fennállt a veszély, hogy nem érti kinek az anyja nevéről van szó!!!). Bár GB mint tudjuk nagyon messze van tőlünk:
Őfensége alig 2 tucat magával búcsúzhatott a férjétől, míg Orbán hetekkel ezelőtt már több mint század magával egy cimborától,
pár hét múlva a foci EB-n pk csak negyed házat mernek engedélyezni, még nálunk 100%-s lesz a Puskás,
etc.
Persze azt sem árt hozzátenni, hogy
az áttoltottság náluk lényegesen nagyobb, már a mólt hét végén bőven túl volt az 50%-on,
ugyanekkor vasárnap tényszánban is töredéke volt a halálozási szám: 4 szemben a 200-al!
Ja és az csak egy apróság: arrafelé minden polgárnak jár heti 2 ingyenes teszt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.