A humorista egy koronavírusban meghalt kismamát gyászol – tudta meg az Index.hu.

Koronavírus: Bödőcs Tibor gyászol
Fotó: Bödőcs Tibor/Facebook

A keddi napon még mindig 200 fölött volt a koronavírus halálos áldozatainak száma. A kormányzati tájékoztató oldalra feltöltött adatok szerint az elhunytak között volt egy 34 éves várandós nő is, aki a terhesség harmincadik hetében járt. A budapesti óvónő négy hét küzdelem után belehalt a koronavírus-fertőzésbe. A Telex információi szerint gyermeket császármetszéssel mentették meg az orvosok – írja az Index.hu.

Erről a tragédiáról emlékezett meg Facebook-posztjában Bödőcs Tibor. A humorista személyesen ismerte a kétgyermekes asszonyt.

Meghalt három gyerekem bölcsis nénije, családi barátunk, Zsuzsa „néni”. Róla írtak tegnap az újságok.

Meghalt harmincnégy évesen. Egy másfél éves kislány és egy koraszülött kisfiú maradt anyuka nélkül.

Megszakad a szívünk.

Oltassák be magukat!

Soha nem fogjuk megtudni, hogy ha sokkal több tesztet végeznek, ha alapos kontaktkutatás lett volna, ha máshogy zárunk és máskor, ha az orvosok, az ápolók szabadon elmondhatják, ha a cégek TAO-jukat a kórházaknak is ajánlhatták volna, ha az elmúlt 30 (150? 1000?) évben a minél több embernek legyen elviselhető az élet jegyében politizáltak volna kies hazánk urai… akkor mennyi áldozat lenne, lett volna.

Bödőcs Tibor megosztotta a TündérPakk Közhasznú Alapítvány bejegyzését is, amely már egy hónapja gyűjtést indított a nehéz helyzetben maradt családnak. A posztból kiderül, hogy a kicsi egészséges, édesapja már bejárhat a kórházba, hogy megtanulja a korababák gondozását. A férfi így egyedül maradt egy 1,5 éves kicsivel és egy alig 1 hónapos koraszülött babával. A teljes bejegyzés itt olvasható.

Forrás: Index.hu
Fotó: Bödőcs Tibor/Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Igaza van Bödőcsnek. Részvétem az elhunyt anyuka családjának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.