A képmutató nyugati kettős mérce miatt szólalt fel Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön a Facebook-oldalán – írja az MTI.

Varga Judit keményen odamond: „A képmutató nyugati kettős mércén pedig elég csak mosolyognunk”
Fotó: MTI/Vajda János

A „Kettős mérce Berlinből” című bejegyzésében azt írta: Angela Merkel német kancellár egy szerdai panelbeszélgetésben Manfred Weberrel az Európai Néppárt  európai parlamenti frakcióvezetőjével együtt bírálta azokat az országokat, amelyek az Európai Gyógyszerügynökség lassú és átláthatatlan ellenőrzését megelégelve engedélyeztek keleti vakcinákat.

Varga Judit kiemelte: el is tekintve attól a ténytől, hogy a keleti vakcinák – amelyeket a legjobb magyar szakemberek vizsgáltak – ugyanolyan hatékonyak és biztonságosak, mint nyugati társaik, akkor sem lehet megfeledkezni arról, hogy márciusban még maga Angela Merkel mondta: ha nem lesz európai szintű Szputnyik vakcina beszerzés, „Németország a maga útját járja majd” – idézte a kancellár szavait a miniszter.

Hogy is van ez? Magyarország nem járhatja a saját útját, csak Németország?

– tette fel a kérdést Varga Judit, aki szerint „az igazán nagy csavar a történetben”, hogy csütörtökön Michael Kretschmer CDU-s szász miniszterelnök oroszországi látogatása során bejelentette: Németország a nyár folyamán 30 millió dózis Szputnyik V oltóanyag vásárlását tervezi.

Mindeközben a magyar lakosság több mint egyharmada már megkapta a koronavírus elleni vakcina legalább első adagját – emelte ki a miniszter, megjegyezve: ez nem sikerülhetett volna, „ha Brüsszelre várunk”.

A magyar vakcinabeszerzés sikerességét igazolja, hogy egyre több tagállam, így Németország is nyit a keleti oltóanyagok felé. A képmutató nyugati kettős mércén pedig elég csak mosolyognunk

– írta Varga Judit.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Vajda János

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
buta műveletlen arrogáns liba!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Nőként tiszta hányinger vagy juliska!!
kokopelli
Kibuggyant a valamikori "oszi"-ból a német-szovjet barátság szeretete!? Nem véletlen,hogy a szászoktól
jelentkezik! Igaz az a mondás,hogy "a szászok mindent tudnak,csak németül beszrélni nem"!
nezelodo
Úgy érzem, hamarosan leamortizálja magát ez a kitűnő politikus jelölt, aztán majd őt is dugva tartják mint a MANYUP őrzőjét.
Eladott Ország
Ahhoz képest, hogy milyen leplezetlenül dübörögtetik a korrupció legfőbb kormányzati politikáját és az ország kirablását, rendkívül irigylésre méltó a miniszterasszony fölényeskedő magabiztossága. Ezért egyszer felelni, az nem lesz mentség, hogy a pofátlanságod mellett még szakmailag is segghülye vagy!
Az anya nő az apa SZT tiszt, szolgálati hely: BM Borsod M RFK III/II rendfokozata hadnagy
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140046688_434147841355994_5199447572112072001_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=TXIc8iHNQ0IAX9Q7sHL&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=eff2cf94fee7afbf295f6d5af53e674a&oe=60AA034E
Nessy
@Eladott Ország: Ez manapság nem probléma! De egyik, másik fórumtárs elszakadhatna az állandó komcsizásól, bolsizástól. Lényeg, hogy a mostani politikai tisztánlátása rendben legyen.
folt
Büdös paraszt seggorrú kurva, csak azért nem írtalak ki az élők sorából, mert a jogállam szerint az büntetendő.

Szeretném, ha megértenéd a "jogállam" fogalmát, te PARASZT KURVA !!!
Sokat tanultál, gondolom megérted idővel.

Én azért nem mentem egyetemre, mert úgy éreztem, hogy nekem nincs ott semmi látnivaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok