Vannak eltérések az oltóanyagok között, de igazából csak az derült ki, mi működött legjobban.---Drasztikus különbség van a beoltottak és a be nem oldottak megbetegedési arányában, viszont nincs ilyen eltérés a különböző oltásokkal immunizáltak adatai között. A legalább egy oltáson átesettek közül az AstraZenecát kapottak 2,3 százaléka fertőződött meg, a kínait kapóknál ez 2,2 százalék, az oroszt kapoóknál 1,8, míg a Pfizernél 1,1 százalék volt. A beoltottak közül tüdőgyulladást diagnosztizáltak a kínaival oltottak 0,7 százalékánál, az orosszal és AstraZenecával oltottak 0,3 százalékánál, és a Pfizert kapók 0,1 százélékánál. Ha pedig a kórházba kerülteket nézzük, kínai vakcinát kapott 0,2 százalék, orosz oltást 0,1 százalék, a Pfizerrel és AstraZenecával oltottak között pedig a felmérés szerint ez a mutató 0,0 százalék.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Így igaz. Meg azok a nagy vesztesek, akiket beoltottak kínai vakcinával, nem reagál rá a szervezetük és két oltás ellenére esetleg belehalnak. Na ők lesznek a járulékos vesztesség.
kereső
" A szegedi Avidin Kft. laborjában több ezer mintát vizsgáltak már, így vannak arra vonatkozó adataik, hogy mire képes a Sinopharm vakcinája” – adta hírül a szeged.hu. Naponta 3–400 vizsgálatot végeznek el a szegedi diagnosztikai laborban, ahol a különböző vakcinával beoltott emberek védettségét, a semlegesítő antitestek szintjét mérik. Ennek alapján megállapították, hogy az Orbánék által tízszeres áron megvett kínai Sinopharm vakcina az első oltás után semmiféle védettséget nem ad. A második oltás után is a nyugati vakcinákhoz képest elenyésző védelmet nyújt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.