Négymillió beoltottnál újabb könnyítéseket léptet életbe a kormány. Ezt Orbán Viktor kormányfő jelentette be pénteken reggel a Kossuth rádiónak adott nyilatkozatában.

Itt vannak a következő nyitási intézkedések: jövő hét közepén várható a hatályba léptetésük

Fotó: Facebook

Védettségi igazolvánnyal igénybe vehetőek lesznek vélhetően jövő hét közepétől:

* több szolgáltatás;

* nyitnak a mozik, színházak, cirkuszok, uszodák, könyvtárak, közfürdők, állatkertek, vidám- és kalandparkok, sporteseményeket, zenés-táncos rendezvényeket tarthatnak;

* nyitnak a szállodák és az éttermek belső részei.

Címlapkép: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Úgy tesznek hogy minden rendben van, pedig semmi sincs rendben. Legfőképpen a pohos fejében van káosz, és hazugságot hazugsággal tetéz. A tesztelés hiánya miatt a terjedés fékezése egyoldalúan történik, és pontosan látható, hogy mennyivel többen fognak ez miatt meghalni. Kapkodnak, és nem látják át mi is történik valójában.
kereső
És mennyi a védett!!! a beoltottak közül???
A két oltás megkapottak száma kicsivel több , mint egy harmada az össz. beoltottak számának. Aki tegnap vette fel a második oltását a Pfizerrel, az is csak két hét mondhatja , hogy védett.
A koronavirus.gov.hu oldalon fenn vannak a legfrisebb szennyviz elemzések.Azok nem igazán azt mutatják, hogy az ország megnyugtatóan túljutott a harmadik hullámon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.