Jelenleg csak a Pfizernek van 16 éves kortól engedélye.

Amíg nem oltják be a gyermekeket, addig nem lehet megszabadulni a Covidtól

Fotó: pixabay.com

Amíg a közösségbe járó gyerekek fertőzhetnek, nem lehet megszabadulni a járványtól – közölte Póta György az ATV Start című műsorában. A 24. hu által idézett gyerekorvos úgy véli, legalább 10-14 nap kell ahhoz, hogy a statisztikákban megmutatkozzon az, hogyan változik a gyerekek megbetegedésének száma.

Azt nem lehet tudni, hogy egy gyerek lehet-e szuperfertőző. Erről akkor lehetne tudni, ha a kontaktkutatásokat korábban végigvezették volna.

Azt látjuk, hogy alapvetően inkább a 10 évnél idősebbek betegednek meg és jelennek meg a statisztikákban, bár már van bőséggel óvodás gyerek is, aki elkapta a koronavírust

– mondta Póta.

A gyerekorvos hangsúlyozta:

„Ahhoz, hogy egy gyereket elkezdjünk oltani, a vakcinának megfelelő vizsgálaton kell átmennie, és a megfelelő hatékonyságot és biztonságot igazolni kell ahhoz, hogy ez felmerüljön”.

Jelenleg csak a Pfizernek van 16 éves kortól engedélye, a 12-16 év közöttiek körében való engedélyeztetés pedig folyamatban van.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Megint úttörők leszünk? Mao könnyét sem ajánlották - megfelelő vizsgálatok híján - a 60 fölöttieknek, nálunk mégis velük kezdtek.. Majd jól megmutatjuk annak a habozó, totojázó ballipcsyknek ott ejrópában, hogy a bátraké a szerencse, a kipcsak-szittya virtus nem ismer lehetetlent. Ami jó volt vizsgálat és ajánlás nélkül az öregeknek, jó lesz az a fiataloknak is. Az engedély meg csak egy pecsétes papír.
Ne legyen igazam, maradjon ez egy egyszerű polgár egyszerű lidércnyomása.
tudode
Meg addig nem szabadulhat meg még Európa sem a járványtól, amíg a tagorwszágok közül van/nak olyanok, akik kilógnak a sorból a járványkezelésükkel is, azzal a felkiáltással, hogy ne szóljon bele a tagország dolgába senki!
.
Hol van már a tavalyi hó, amikor a plenáris ülésen május 18-ig 200 körül szedett áldozatot az, amelyet nem a nemzeti szakbarbár rajzolt az ország horizontjára:
.
----- A harckocsi nem véd meg
www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/videos/360123304963926
--------------------------
.
Az az ország vessen magára, aamely elviseli azt, hogy évek óta Magyarország a kleptzokra kísérleti labóratóriumában évek óta tesztelheti az alatttvalókká silányítrottak tűrőképességét
.
------ Orbán szerint Magyarország egy igazi laboratórium
nepszava.hu/1000178_orban-szerint-magyarorszag-egy-igazi-laboratorium
-----------------------
.
Oszt' miután kinőtte saját tesztlaboratóriumát, miután megállt a tudománya,
.
------ Orbán: Ausztria a laboratórium, végre nem mi vagyunk a kísérleti egerek
magyarnarancs.hu/belpol/orban-ausztria-a-laboratorium-vegre-nem-mi-vagyunk-a-kiserleti-egerek-128911
----------------------------
.
Fejtágítónak elmegy ez a zavaros pasi, de életbiztosításnak veszélyeSS!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.