Jakab Péter a Facebook oldalán vallotta be, hogy csak azért hallgatta reggel Orbán rádióinterjúját, hogy reagálhasson rá.

Végighallgattam, ahogy elmondja, hogy az ország nyit, halálozásban nem is állunk olyan rosszul (csak világelsők vagyunk), a veszélyhelyzet azonban marad, és persze az ellenzék tehet mindenről. Aztán a végén bemondta a köpcös, hogy ő egyébként az utcai harcosok világából érkezett.

- írta a bejegyzésében a politikus.

Felnevettem. Itt jöttem rá, hogy nincs értelme erre reagálni. Ez az ember egy vicc. És bár nevettem, rögtön el is komorodtam. Mert valójában nem vicc, hanem tragédia, hogy ő vezeti az országot.

- zárta a bejegyzést.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mennyire igaza van. Megint.
Mondjuk semmi vicces nincs egy pszichopata hazaárulóban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
igen sajnos nem vicc (bár annak is nagyon durva lenne), hanem súlyos tragédia! =))
Aki Én
Mennyire igaza van. Megint.
Mondjuk semmi vicces nincs egy pszichopata hazaárulóban.
tudode
Már repedezik TABU ország hallgatás fala azzal hogy már a Fidesz alapítók is kezdenek megszólalni arról, hogy rongyember'Ő
.
---- „Szeretném megélni ennek a bűnös, embertelen, hazug rendszernek a végleges bukását!”
magyarnarancs.hu/publicisztika/szeretnem-megelni-ennek-a-bunos-embertelen-hazug-rendszernek-a-vegleges-bukasat-237155
---------------------------------
.
Ki hitte volna erről az emberoéeg is kertitörpéről, hogy időtlen időkig kamatozhatja azt, hogy származásának megfelelően elnézik neki azt, hogy "a mi kutyánk kölke" azt, hogy odáig merészelt menni, hogy megszabadíthatja mindentől a társadalmat azoktól a vérrel áztatott jogaiktól%
.
Égredezik az ország, amellyet alátámasztanak azok, akik nem vállalják tovább a cinkosságot!
.
lampa laz
Antikommunista dagadt ninjago, a hét vicce. Ezen tényleg csak röhögni lehet.
NKF
Jakabka álmodozhat még,aztán a keze beleér a bilibe!
nezelodo
Nem is tudtam, hogy az utcai harcosok eliszkolnak az utcáról, (2006), ha kezd meleg lenni a helyzet, a parlamentben pedig a függöny mögé bújik, nehogy kérdezzenek tőle valamit. Vagy ilyen a saját fogalmai szerint egy utcai harcos?
Yoda69
O1G most ágyaz meg a 4. hullámnak. Mi a jó budos faszert nem lehet meg kivárni 2-3 hetet, amig elkezdenek hatni a vakcinák, es lecseng a napi fertőzés es halaleset szam. Az iskolákat eleve ki se kellett volna nyitni erre a hátralevő 1-2 hónapra. Hihetetlen dilettantizmus vagy szándékos nemzetvesztes, amit ez az eszelős geci itt művel.
Nagy a gyanúm, hogy a második, mert az o álláspontja szerint, minél rosszabb az országnak, annál jobb a fideSSnek.
kereső
Ebben a "viccben" semmiféle tréfa nincs. Nincs is rajta mit nevetni- inkább sirni !
kereső
"Utcai harcosok antikommunista világából".(hazugság)...és hova érkeztél? Egy ön-és hatalom imádó, egoista, részvétlen, gerinctelen, gyáva fasiszta diktátor lett belőled.szembeköpöd nap, mint nap az 1989-es Tenmagadat, elárulod Szt.Istvánt. Keresztény meg sosem voltál.
Yoda69
@Shikari: Neked eleve felesleges gondolkodni. Az ilyen trollok, mint te csak parancs végrehajtok.
ómió
Bizony! Jakab efftárs - jó bolsevista-nyilas módjára - még a covid halottak létszámát is megduplázta volna!
Yoda69
@Shikari: Bolsi, nem tudsz leszallni a doglott lóról, hogy a ki a magyar ki nem? To roman parasztkent, meg csak magyar se vagy. Az hogy utilaput kaptal a gecitol, meg nem tesz magyarra.
Aki Én
@ómió: Minek? Így is világelsők vagyunk sajnos. Hála a balfasz gazdáidnak, te hazaáruló patkány bolsi.
ómió
@Aki Én: Hazaáruló patkány bolsit láttál a tükörben, fajgörény efftárs, ott, ahol vagy, az elmeosztály munkásőr tagozatán? És már magadat se ismered fel? Na, ne má'! Akkor, ugye, biztos hiába is mondanám, hogy a covid halottak beszámítása országonként gyökeres különbségeket mutat!? Ne is erőlködj! Töröld le a böszmeszart a szád széléről és szedáltasd magad! Addig se tolod a mocsokbolsi hazudozásodat!
folt
@Shikari: Hitler egy egész népet becsapott, halálba küldött egy téveszméért.
Sokan támogatták, hittek benne és szerették Hitlert.

Te egy vagy az új fasiszták táborában - lepetézve a szeretett vezető felé, aki győzelemre viszi Magyarországot.

Húüegyerek !!!
ómió
@Aki Én: Nyilván azért (is), hogy te jó nagy baromságokat kérdezhess is és ne csak kijelents!
Gazella
Zsírdisznó ez a dagadék...
Igazad van Jakab!!! Tragédia ez a zsírháj...
Hajrá Jakab!! Anno a Vona helyett te kellettél volna!!! Nem tartana itt az ország!
Emmersson71
@Shikari: 1938-ban. Ám az "év embere" nem azt jelenti, mint sokan gondolják! Nem feltétlenül pozitívum ez. Gondoljunk bele, a következő évben Sztálin lett a kiemelve!
Az év embere a legnagyobb hatással vagy befolyással volt az emberiségre, csupán ennyit tesz a megjelölés.

Ráadásul azt is sokan gondolják, hogy AH egy portréval szerepel a TIME címlapján - nos, ez hatalmas tévedés! A világhatalomra törő kisember a címlapon is kicsike: "...egy olyan horrorisztikus, fekete-fehér illusztráció, amely leginkább Milton Elveszett paradicsomához vagy Dante Poklához illene: a háttal ülő Führer egy hatalmas templomi orgonán játssza – a felirat szerint – a gyűlölet himnuszát, kissé hátrébb pedig áldozatainak kerékbe tört hullái lógnak a magasból.".

Bővebben: nlc.hu/szabadido/cikk/time-magazin-ev-embere/
zsupumi
Nagyon sok Jakab kellene ebben az országban!
levarosbukta
@Shikari: Te komcsizol bakker, a gazdád az igazi vérkomcsi! Vetesd már le a hályogot a szemedről hé! KISZ-es, Soros pénzén kivakaródzott tetü nem egypártrendszert épít, nem a kommunista diktárorokkal bandázik? Dehogynem!
CsipkeRózsa
@Emmersson71: Mit kapott, és azóta is mit kap László Imre, amiért ő azt mondta egy mondatában, hogy Hitler megérdemelte anno az Év embere kitüntetést. Pedig, ha valaki utána nézett volna, akkor látta volna, hogy igazat mondott. Egyébként az év emberének többnyire a legbefolyásosabb embert is szokták megválasztani.
csak úgy....
@Shikari: már mindenki tudja,hogy te egy idióta kretén ,néha pihenhetnél!
levarosbukta
@Shikari: Mint a felcsuti puhos? Az is felült a zsidó spekuláns szekerére.
Clavigo
@Shikari: Már megint " téged osztanak ",te wc- kefe... ?? Mazochista vagy ,,te rottyantó.. Idióta ...
Emmersson71
@Shikari: Persze, "Amerikában vallásos áhítattal csüngtek a Führeren"...
Olvasd már el a cikket és nézd meg a karikatúra címlapot :P
creativehun
@Shikari: Pár tény..1, ..Hitlert a siker kezdeti évein kívül a saját emberei is utálták. Az igaz,hogy a háborús felkészülés miatt az egyszerű emberek körében népszerű volt ...de az egyszerű emberek sajnos megtéveszthetők..mint ma ..idehaza is látható. 2, Kommunizmus soha nem volt Magyarországon. ,mivekl a kommunizmus egy utópia...ha létezne ideológia és társadalmi szempontból a világ legjobb rendszere lehetne..de ilyen nem létezik..és nem is létezett. 3, a szocializmus haszonélvezői és azok leszármazottai döntő többségükben a fidesz padsoraiban ülnek..így ha nagyon rá akarjuk valaki erőltetni a komcsi kifejezést...ami úgy egyébként hamis..ahogy már említettem..akkor azt a fideszre tehetjük. 4, több mint 25 ezren haltak meg magyarországon magyar állampolgárok a kormány botrányosan dilettáns intézkedései miatt. Ezt nem lehet másra kenni..hiába próbálja meg a kormány..és hiába ismételgetitek ezt papagáj módjára bízva abban,hogy ha sokszor elmondjátok akkor igazzá válik! Nem válik! A fidesz 2/3-os többséggel kormányon van több mint 10 éve..1 éve a különleges jogrenddel felruházva..amit kierőszakolt..gyakorlatilag kontroll nélkül azt cselekszik amit akar...így minden egyes haláleseteért..kizárólag a kormányt terheli a teljes felelősség!
T-Boly
@ómió: Te impotens barom! Miket firkálsz te itt ?
Kussolj már! A jó édesanyád nyomott volna agyon egynapos korodban!
Emmersson71
@creativehun: Egyszerű embereknek egyszerű jelszavak és egyszerű válaszok! Ez OV és hívei kapcsolatának titka.
tothjani
" Nem is fog soha semmit érteni ez a szerencsétlen nép. Elkúrta egy évszázad harmadát arra, hogy aztán egy Orbán családot gazdaggá tegyen, közben a világ ezerszeres sebességre kapcsolt, és eltűnt messze előre a ködbe.
Dízelüzemű autókat szerelünk össze a magyar ipar és GDP utolsó mentőöveként, miközben a világ kissé máshol tart. Az átlag magyar nem tudja, mit jelent az a szó, hogy applikáció, nem beszél semmilyen nyelvet, nincs semmiféle értékes vagy áruba bocsátható tudása, ismerete, saját terméke. Szűk látókörű akkor, amikor a világ sikeres része nyitott. Taníthatatlan, amikor a legnagyobbak is folyamatos tanulásról beszélnek. Megváltoztathatatlan, amikor szűk, tág, a gazdasági és mindenfajta környezetünk folyamatosan változik. 100-150 éves mintákat követ, és üvöltve ragaszkodik hozzájuk, amikor nem létező, vadonatúj mintákra épül az új korszak.
Áll itt ez a tanulatlan, mogorva, szélsőséges, ostoba nép egy számára teljesen felismerhetetlenné változott világban, retteg mindentől, mert tudatlan, fröcsög mindenkire, mert sem gondolkodni, sem együttműködni, sem tanulni nem tud, és néz csodálkozva-értetlenül, hogy nahát, mi történik itt.
És ez a sok ostoba még büszke is magára, meg hangoskodik, miközben bezárják a világ egyik legjobb egyetemét, miközben lerombolják a világ egyik legjobb kutatóbázisát. És ezek magyaráznak tudásról meg jövőről.
Még hősnek, még vezérnek is csak egy kockásinges, büdös szájú, komplexusos, nyomorult bűnöző jutott, aki focimeccsekben, pálinkafőzésben meg disznótorosban tud csak gondolkodni." (Boros Gábor, Kanada)
gina
Nem olyan vicces, egyszerüen hányinger ez a sötét muzsikus az oriás undoritó telezabált pocakjával,,még hőssé is avatná jobb kezét a vén aljas Cecilt, ez egy élősködő banda-- ideje ellene tenni is valamit, embereket tüntessünk. elég volt ebből az aljas bandából---nem szabad türni ezeket a szemeteket, ne várjunk 1 évet sem...
division
@T-Boly: Nagyon Szeparepa2 stílusod van, aki mostanában eltűnt, te pedig most regisztráltál:-) Persze lehet csak véletlen az egybeesés, ebben a személyeskedő és trágár stílusban többen is írnak itt.
Gazella
@Shikari: szopd le a kissujjadból, hogy nagy tévedésben vagy.. A zsírhájat még véletlen se emlegetik USA-ban! Azt se tudják, hogy kicsoda micsoda a zsírháj!
Gazella
@kissé felnőttem: már túllépte a 10-dik hónapot is :D
Namely
" Itt jöttem rá, hogy nincs értelme erre reagálni. "
Öööööö. De akkor hogy olvashatjuk a reagálásodat?

Most a tények:
"csak világelsők vagyunk" 21. helyen állunk az 1 millió főre vetített halálozásban.

"Aztán a végén bemondta a köpcös, hogy ő egyébként az utcai harcosok világából érkezett." erre kitesz róla egy mai képet, annak ellenére, hogy még az idézett mondat sem azt állítja, hogy Orbán egy utcai harcos jelenleg.
Alá pedig egy röhögő fejet.

Sajnos Petike, inkább magadon kellene röhögnöd. Orbán nem egy géniusz, de hozzád képest sajnos az. :(

"Mert valójában nem vicc, hanem tragédia, hogy ő vezeti az országot."
Az igazi tragédia inkább az, hogy minden fogyatékossága, lopása, stb ellenére jelenleg ő a legjobb a parlamenti mezőnyben.
csak úgy....
@division: 19:19 te ilyesmin töröd a buksid,mikor ennél van egy csomó fontosabb dolog!?
én lassan nem csodálkozok azon,hogy trágárak és egyre trágárabbak lesznek az emberek magyarországon! -és ha csak trágár...,egyre agresszívebbek,nem ismerve istent se szüzmáriát! szerinted ezt a dübörgö jólét okozza vagy a kilátástalanság!?
csak úgy....
@Shikari: csak nem ö hozott téged magyarországra egy afrikai majomketrecböl! :)
kár volt..
division
@csak úgy...: Én nagyon jókat beszélgettem Szepával már jó ideje, ezért gondoltam hogy ő az, főleg hogy újabban nem látni. Elég sok hozzászólását törölték, gondolom nem ok nélkül váltott ha ő az.
csak úgy....
@division: ha ö az..,különben a cikkben szereplökröl mi a véleményed!?
division
@csak úgy...: A nyitás egy abszolút meggondolatlan és felelőtlen lépés, a beoltottság mértéke még nagyon csekély (a teljes védettség meg még szinte alig van meg a legtöbb oltottnál) ,és én nem tartom oltásellenesnek az ellenzéket. Az iskolákat már nem nyitnám ki ebben a tanévben, sőt nem is nyitottam volna ki az óvodákat meg az alsós tagozatokét sem. Nyáron beoltatnám a gyerekeket kötelezően (bár én a felnőtteket is), mert ez lenne az a megoldás, amivel a legjobban gátat lehetne szabni a vírus terjedésének.
csak úgy....
@division: azért tudunk mi egyetérteni is! most megint orbánozhatnékom támadt...,persze öt nektek köll el,vagy megdönteni ha betelt a pohár!
division
@csak úgy...: Vírus terén azért a legtöbb emberrel egy az álláspontom, kivéve akik szerint ez az egész csak hiszti. Velük úgysem lehet értelmesen ezt megvitatni, mert csak fújják a magukét. Amúgy pont nem az oltás az emberkísérlet, hanem a foci EB lelátói.
csak úgy....
@division: orbánnak semmi sem drága ha a hobbijáról van szó! -még a hü magyarjai sem..
division
@csak úgy...: Pedig rossz vége lesz, és ha igen, abba belebukik.
Yoda69
@division: Hat ha belebukik az azert nem olyan rossz veg. :)
Néro
Hááát ha vicc akkor ez nagyon hülye vicc. Nagyon nagyon hülye vicc.
Toller Béla
Vicc...valóság ! Nagyon elszántnak kell lenni ahhoz, hogy elzavarjuk innen a francba ezt a dagadékot. És nem azért, mert ő olyan csodálato, erős vagy mi a fene lenne ! Hanem azért, mert van rajta kívül még vagy kétmillió olyan ember, aki nem használja az eszét és nincsnenek erkölcseik sem ! Mert ez az igazi baj ! Hogy lkehet azt eladni ebben az országban, hogy orbán sikeres, szegény és visszafogott !
ómió
@T-Boly: Te már az impotenciádat is másra hazudod, bolsi fajgörény!? Az efftársaid többnyire beérik azzal, hogy csak a tetves bolsiságukat próbálják másokra hazudni! Vagy ez a görényfejlődésed újabb stációja? Ha meg kusikálnál, fogd be a böszmeszaros pofádat!
T-Boly
@ómió: Ki az a szőröstalpú büdös tetves, kúrva anyád szólt hozzád te impotens piroskönyves kommunista ?Dögöjjé ' má'meg ! He ! A beleiden károgják el a varjak a cigányhimhuszt te cigó ! He !
A húgod mondja azt,hogy apuka ! Te meg csinálj belőle anyukát !He !
Na mi van,tetves fidnyák GECI? Idegbe vagy more ??? Akkor meg mi a büdös kúrva anyádért nem akasztod fel magad?
Mennyé' ki a Dankósorra a tiéid közé és csinyájjátok a tekenyőt te hitvány csúszómászó ,anyabaszó !
Tudod mi vagy te? Hazaáruló népellenes csökevény. Egy rakat marha ganyé,amiben már lakmároznak a kikelt nyűvek !
T-Boly
@division: Na húzzál nyelet abba aki a rohadék náci anyádba aki a világra hozott te köpedék !
A @szerapapa: csak hasonló gondolkodású pasi ,meg a @bakcsubakka:
Mi vagy te? Egy strici aki az anyukáját futtatja? Nem fogsz meggazdagodni te 1G !
Ne baszogasd a @szerapapa: " elvtársamat" mert beléd rúgok !
T-Boly
Éljen 2022, a felszabadulás éve !
Addig ...:
ÉLJEN A KÍNAI KOMMUNISTA KÖZTÁRSASÁG ÉS A KOMMUNISTA VEZETÉSŰ MAGYARORSZÁG MEGBONTHATATLAN BARÁTSÁGA !
Éljen...ne sokáig!
Elzavarjuk a CEU -t,aki egyetlen magyar fillért sem használt fel !!!
A magyar a nép pénzéből több mint 500 milliárd forintot ( MI) költünk a a Kínai Kommunista ország Magyarországon épülendő ( MEGSÚGOM: NA EBBŐL SEMMINEM LESZ) kommunista egyetemre ! HE?
Volt egy dongó ,meg egy légy . Tovább is van mondjam még?
Vége a gyereknapnak . Mindjárt hozzák a "gyóccert " He.
Innen üzenem, NER társaknak,hogy 2022!
Gamee ower!
Cumi !
Böri. hosszú évekre !
Vagyonelkobzás (teljes ) A környeztvédő ,szaros pelenkát a szomszédos országban szétdobáló,a magyar városokat ELSÖTÉTÍTŐ ,kastélygyűjtögetö,állami pénzen katonai rangot vásároló , (egyébként mindenre alkalmatlan ) purdékra is vonatkoztatva !
A fentieket a szemét tolvajokat még most is istenítők figyelmébe ajánlom+
T-Boly
ne vegye már el tőlem az egeret ,ápolóbácsi !most fogtam a kamrában! a kú er vé anyját ette a sajtot.
na jó tudok én a takarítónéni felmosójánján is internetezni, csak más rajta a billentyű beosztás.
ne mo'nnya ,hogy hülye vagyok. szerintem az ország nagyobbik fele az !
Ezek szeretik a rabigát,ezek tűrnek,ezek csak a pofájukat jártatják. az a katasztrófa,hogy ezek félnek.
MITŐL FÉLTEK???
ÉN NEM FÉLEK. !!!
AZ IGAZSÁG NEM ISMERI A FÉLELMET !!!
AZ IGAZSÁG ARRÓL ISMERSZIK MEG,HOGY GYŐZNI SZOKOTT !!!
AZ IGAZSÁG MOST IS GYŐZNI FOG !!!
És még engem tartanak bolondnak !
2022 !!!
division
@T-Boly: Mindegy is ki vagy, a lényeget megmutattad magadból. Sajnálatraméltó kis pöcs vagy, semmi több.
ómió
@T-Boly: Már azt se tudod, undorító bolsi szarkupac, hogy kihez szóltál? Akkor szólj a mocsokkurva anyádnak, aki ideszart téged nekünk, meg, akitől az emlékezetpusztító trippeledet örökölted, hogy időnként emlékeztessen rá! Addig meg merülj alá az efftársi latrinába, ahova való vagy, addig se bűzlesz itt külön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.