Megvan a 3,5 millió beoltott, így a teraszok szombat reggeltől kinyithatnak – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

Orbán Viktor: Én az utcai harcosok antikommunista világából érkezem

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2021. április 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Kiemelte: a jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott is, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk. Megnyílhatnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az állatkertek, a fürdők és uszodák, a játszóházak, a sportesemények, a kalandparkok, és kinyithatnak a szállodák, az éttermek belső helyiségei is – sorolta.

Hangsúlyozta: lépésről lépésre újraindítják az országot.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a 16-18 év közöttiek beolthatók Pfizerrel, ezért ebből az oltóanyagból annyit különítenek el, amennyi nekik kell.

Orbán Viktor az utcai harcosok világából érkezett

A 2021-es év költségvetését a gazdaság újraindítása érdekében kell módosítani, a 2022-es is ezt fogja szolgálni – közölte az interjúban. „Azért megyek most Brüsszelbe, hogy előre lehessen látni és e szerint mozgassam a kormányt”, fogalmazott.

Én az utcai harcosok antikommunista világából érkezem

– mondta Orbán, aki szerint 30 éve még a diktatúra kiszolgálóinak látta a rendőröket. Ma viszont már világosan látja, hogy a rendőr a szabadságunkat védi. A rendőrség tiszteletreméltó foglalkozás a magyarok szemében, a határőrizetet is ellátták, egyszerre a járványhelyzet miatt szigorúbb intézkedésekkel. A közrend nem bomlott fel, nem nőtt érdemben a bűncselekmények száma – tette hozzá a kormányfő.

Nem mentünk a káosz felé és ez a rendőröknek köszönhető Orbán Viktor szerint.

Forrás: 24.hu, MTI

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Viktorka ! Elfelejtetted, hogy a kommunista világból érkeztél családilag ( ...is ) ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
és vannak akik ezt lenyelik neki.. :) orbán egy kaméleon!
babp1982
A KISZ titkár elvtársak mióta antikomcsik? Ez a Felcsúti potrohos pontosan tudja, hogy az országban sok szegény lökött van ezeknek szól a mese !
Egy korsó hideg barna
utcai harcos, focista és még mi voltál titkár elvtárs?
gina
Szerintem meg a bezárt Hárshegyről jöttél, te zsiros mocskos sötét disznó !!!
dr. prédikátor
egy rakás rohadt lószarkupac vagy, nem utcaharcos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.