A 24.hu számolt be arról, hogy gyorsított eljárásban állítja bíróság elé pénteken a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség azt a 37 éves Ó. Bencét, aki február 25-én késsel sebesítette meg egy SZFE-maszkos nő arcát.

Bíróság előtt az SZFE-s maszk miatt késelő – akár már ma születhet ítélet

Fotó: Police.hu

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a letartóztatásban lévő férfinek:

felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie ma a csepeli bíróságon.

Ó. Bence a Szent Imre tér felé közlekedő 151-es buszon odalépett az SZFE-s maszkot viselő nőhöz, majd szidalmazni kezdte a mozgalomhoz való tartozása miatt. Ezt követően kést rántott, amivel megsebesítette a nő arcát.

Az elkövető ezt követően leszállt a buszról, majd elmenekült, a rendőrség azonban rövid időn belül elfogta. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, a támadás azonban súlyosabb sérülés okozására irányult.

Ó Bence egészen különös magyarázatokkal állt elő az eddigi kihallgatásai során. Először azt állította, hogy az SZFE-s maszkot viselő nő fordult bele a késbe, majd ezt annyival egészítette ki később, hogy lehet, hogy megvágta a nőt.

A férfi akár 11 évet is kaphat bizonyítottság esetén.

Forrás: 24.hu
Címlapkép: Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.