A budapesti főpolgármester a Facebook oldalán jelentette be, hogy a fővárosi cégeknél szabadnapot kapnak azok, akik felvették az oltást. 

Szabadnapot kapnak azok a fővárosi cégeknél, akik felvették az oltást
Kép: Facebook

Február óta plakátokkal buzdítjuk a budapestieket arra, regisztráljanak az oltásra. Többször felajánlottuk a segítségünket is a kormánynak, hiszen most az együttműködésnek van itt az ideje, a legfontosabb, hogy minél hamarabb, minél többen megszerezzék a védettséget. Arra kértem a budapesti cégek vezetőit, hogy adjanak szabadnapot annak a munkavállalónak, aki felvette az oltást, hogy így is motiváljuk a fővárosi dolgozókat.

- írja Karácsony Gergely.

A veszélyeztetett emberek védettségét, akik fővárosi fenntartású intézményben dolgoznak vagy laknak, a következő napokban antitest-teszttel ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak róla, valóban biztonságban vannak-e.

A Főváros elkötelezett abban, hogy mindenhol segítse a védekezést, ezért továbbra is bíztatok mindenkit, hogy regisztráljon, vegye fel az oltást, mert csak így kaphatjuk vissza régi életünket. Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk magunkra!

- zárta bejegyzését.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.