Gyurcsány Ferenc szombaton tette közzé közösségi oldalán felháborodott bejegyzését.

Gyurcsány: Lehet “Gyurcsány a hibás” mindenért. De most túl messzire mentetek! – tömegesen hívogattak embereket a nevében, hogy lebeszéljék őket az oltásról
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Ti vagytok azok, akik magyar életekkel játszotok!

- kezdte bejegyzését a volt miniszterelnök.

Idegenek tömegesen hívogattak embereket a nevében, hogy lebeszéljék őket a koronavírus vakcina beadásáról.

Engem lehet sértegetni. Már megszoktam. Hazudhattok rólam mindent a tévében. Lehet “Gyurcsány a hibás” mindenért. Lepereg. De most túl messzire mentetek!

- írja bejegyzésében.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Úgy latszik a fideSS totál lement patkányba. Nekik mar minden belefér.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Úgy latszik a fideSS totál lement patkányba. Nekik mar minden belefér.
Gyurka80
@Yoda69: Te elhiszed amit a böszme mond? Én azt sem ha kérdez!
Yoda69
@Gyurka80: Na, in igy vagyok O1G elvtarssal.
Qqberci
@Yoda69: A jó fideSSes úgy keletkezik, hogy keresztezik a patkányt a görénnyel...
tudode
Mennyivel egyszerűbb volt a lovagi korban két kakaskodó ellentéte!
.
Szidtad az anyámat, esztyűvel jelezve gyere ki a rétre, aztán az erősebb, ügyesebb győzött!
.
Nem úgy, mint ez a két kakaskoma örök viszálya miatt hadszintér lett az ország, a hapfci marfci elvégeztetve a piszkos melót a csicskáival!
namihami
@Qqberci: 14.58: De nagymennyiségű gilisztakromoszómával. Nehogy a gerincnek akárcsak a nyoma is kifejlődhessen bennük.
Béla333
És..?? Fel vagy háborodva! És???
Mit csinálsz?
Megint csak a duma!
Feljelentés? Nemzetközi sajtótájékoztató? Bizonyítékokkal?
Egyáltalán! A Facebook felháborodáson kívül valami?
silber13
@Gyurka80: Neked kuss a neved,te fitmaszos hímringyó!!
namihami
@Béla333: 15.41: Valóban, kinek vagy kinél jelenthetné fel? A Pintérnél vagy a Poltnál? A klán legbelsőbb körének prominenseinél? Az eddigi feljrlentéseknek volt-e bármi eredménye?
""Holló a hollónak..."
A bizonyítékok!?!?! Azokkal akarod kerestetni, akikről fentebb írtam? Tehát a saját keresztapjuk ellen kéne bizonyítékot keresni?
""Hány éves vagy királyfi?""
A facebook valóban kevés, de hol jelentkezzen? Talán a KESMA teret fog nyújtani?
Béla333
@namihami: 15.54
Azért, mert Polt az ügyész és Pintér a főrendőr azért még TENNI kellene valamit. Hogy érdemben történik-e valami, az más kérdés, de legalább ki kell meríteni a hazai lehetőségeket. Legyen a kezében egy olyan papír, amiben Polt elmaszatolja az ügyet, hogy késöbb (talán) ez is lehessen egy vádpont, amikor a maffiát kell börtönbe küldeni.
Ha azt csinálnánk, amit sugallsz (hogy ne csináljunk semmit, amíg ez a maffia ül a nyakunkon), akkor itt nem lesz változás!
Nézd meg a Momentumot: elment a Fidesz székházhoz kiplakátolni Orbán disznóságát. Ők legalább csinálnak valamit, nem csak Facebook-olnak.
Béla333
@namihami: 15.54
Az ellenzéki politikusokat azért tartjuk, hogy ők mutassanak utat, szervezzenek ellenállást a maffia rendszerével szemben, nem azért, hogy a szombati süti készítés közben a Facebook-on háborogjanak, hogy jujj! Milyen gonosz ez a Fidesz...
Ha ők nem tesznek semmit, akkor az apátiába süllyedt emberek maguktól nem fognak tenni semmit. Mint ahogy te is, még azt sem várod el az ellenzéktől, hogy törvénysértés esetén ne csak pofázzanak, hanem TEGYENEK is valamit. Majd kivárjuk a változást...???
human
@Béla333: Nagyon egyetértek. Ahogy Hadházy is fideszes lopások százait tárja fel és feljelentéseket tesz még ha tudja is, hogy lesöprik az asztalról. Lásd legutóbb a Turai kastély tiltás elleni működését hogy elsimította a rendőség. De valóban kell, hogy ezeknek az ügyeknek nyoma maradjon.
Béla333
@human: 16.57
Nagyot hibáznak azok, akik csak várják a sültgalambot a szájukba repülni.
Bitang nehéz lesz leváltani a maffiát és még nehezebb lesz utána rendbe tenni az országot. Az hibás gondolkodás, hogy már annyira utálják az emberek Orbánékat, hogy majd magától jönni fog az eredmény.
Nem fog! Azért keményen meg kell dolgozni. És nem csak Facebook bejegyzésekben.
Más:
A Momentum bejelentette már most (nagyon helyesen), hogy a választás megnyerését követő 3-30-300 napban mit szándékoznak csinálni, még ha abban van is némi költői túlzás. De a többinek van-e bármilyen forgatókönyve, ha mondjuk a választást követő napon újra jönnek a foci huligánok és lángba borítják a fővárost?!
Lássuk, halljuk az elképzeléseket!
human
@Béla333: Örülök, hogy a Momentum elég radikálisan elszámoltatás párti. A "költői túlzások" mondjuk nekem elég visszásak. Értem, hogy kampány üzemmód van, de én már csak ilyen vagyok.
Egyébként, ha nekem valami tuti tervem lenne a kormányváltást követő 24, 48, xxx órára, akkor én azért azt nem szivárogtatnám ki előtte. Miért hagynám, hogy felkészüljenek rá akár új törvények létrehozásával? Érted. Nem kellene a kártyát kiteregetni. Azért osztom az aggodalmad, hogy mi van ha nem óvatos az ellenzék, hanem tényleg nem készült fel eléggé?
Egyébként készült egy felmérés, hogy a szavazóik 90%-a elszámoltatást akar és nem egyszerű kormányváltást. Szóval tudják mi az elvárás.
Béla333
@human: 17.13
Tudják, hogy mi az elvárás, az elmúlt 30 év összes kormány és polgármester választásánál tudták, hogy az embereknek elegük van a politikusi "elit" bűncselekményeiből, mégsem történt semmi érdemi elszámoltatás.
Akik ezt bármilyen indokkal elszabotálták, azoknak én nem tudok hinni, hogy most majd aztán...
Ezért sokkal inkább hiszek egy Jakab Péternek, egy Márky-Zay-nak vagy éppen Fekete-Győr-nek, mint ahogy 2018-ban az LMP-nek hittem.
Akik a Fidesszel összemocskolták magukat, azokban én nem tudok hinni.
Bitang nehéz lesz...
Gyurka80
Gyurcsány:"Ugyanis ismeretlen telefonszámról magukat Gyurcsány Ferencnek kiadó személyek hívogatják tömegesen a magyar embereket azzal, hogy ne adassák be maguknak a koronavírus elleni vakcinát." Gyurcsány hozzászólója: "Felhív telefonon (gépi hang persze, be se mutatkozik), hogy ne higgyek az oltásellenes baloldalnak". Gyurcsány megint mint mindig HAZUDIK! A két állítás ellenkező!
Clavigo
@Gyurka80: Kicsit tágíthatnád a 80- as iq- hányadosodat hurka@Gyurka80:
namihami
@Béla333: 15.54: Sajnos, az tökéletesen igaz, hogy az ellenzék évek óta gyenge. De, sajnos egy olyan ellenszélbe pisálnak évek óta, ami azért roppant lehangoló lehet.
A Hadházy és a Jakab azok most, akik egyre többet és hangosabban jelentkeznek. Persze, ahol erre még lehetőségük marad. Én a Gyurcsányt (talán) annyiból tudom kicsit tolerálni, hogy a teljes fideszmédia több mint egy évtizede darálja. Politikus ugyan, de ember is. Belefáradhat, jöhetnek a friss erők. A mostani feltárók leveszik a teher egyrészét róla.
Gyurka80
@Clavigo: Szöbegértelmezés4Kapisgálod?
kereső
Fidelitasz? Azok ilyen agyatlan kretének.
Béla333
@namihami: 18.37
Amelyik párt vagy politikus besározta magát a Fidesszel való összejátszásban az elmúlt 30 évben, azt hátra kell léptetni és azok jöjjenek, akikre nem vetül az árnyéka a közös bűncselekményeknek.
Hadházy nem most vált aktívvá, hanem még az LMP társelnökeként kezdte a korrupció infó című projektet. Ő már hosszú évek óta aktív.
Számomra 3 elfogadható miniszterelnök jelölt van jelenleg az ellenzék soraiban: Márky-Zay, Fekete-Győr és Jakab.
justhpeter
Nyugodjatok meg, a választás még messze van, lesz ez még aljasabb és durvább is.
Yoda69
@human: @Béla333: Szerintem feltetelehetjuk az ellenzekrol, hogy nem dilettansok ulnek a soraikban. Biztosan felkeszulnek tobb eshetosegre is, minthogy kisaranyu gyozelem, nagyaranyu gyozelem, esetleg vereseg. Abban pedig teljesen egyetertek, hogy nem kell mindent kiteregetni hogy egesz pontosan mit es hogyan akarnak csinalni. Ne hagyjanak esely orbanek felkeszulni ra, mi var rajuk. Magyar Gyorggyel volt egy riport a Hetes Studioban, ahol arrol kerdeztek, mit tervez az ellenzek, ha orbanek megakadalyozzak az elovalasztast. O is pont igy fogalmazott, megvannak a terveik erre az esetre is, de nem akarja kiteregetni a lapjait. Azt viszont biztosra mondta LESZ elovalasztas.
Mellesleg azt remek otletnek tartom, hogy az elso fordulot az EB alatt, a masodi fordulot pedig a Papa latogatas alatt kellene rendezni.
Lepényleső
Ez ha igaz akkor elmondható,hogy az aljasság netovábbja? Remélheti hát bárki,hogy e klánt ily választásokkal leváltja?
Katalina62
@tudode: sok mindenért lehet Gyurcsányt Ferencet hibáztatni, de ezt az egészet nem ő kezdte!
Katalina62
@tudode: sok mindenért lehet Gyurcsányt Ferencet hibáztatni, de ezt az egészet nem ő kezdte!
tudode
@Katalina62: .
Nem szeretném Gyurcsány Ferencet hibáztatni egyáltalán, sőtr csodálom őt amiatt, mert tizenéve nem ártott semmit a személyiségének az, hogy már arra vetemedhet örök ellenfele, aki már a 72 órás ultimátum után buzerálja, mert nem a férfi aki adja, hanem aki állja!
.
De az már az aljának az alja, hogy vannak olyanok a felcsúti kiörül akik elvállalnak olyan feladatot, hogy bárki nevében, bármi témában telefonálgassanak.
.
Remélhetőleg előbb hullik ki a sorból az, aki hatalmi mámorában mindent maga alá söpört, ki tudja a felelősséget majdan vállalva-e, hasonlóan ahhoz, hogy a gov.hu-n mindennap lejövő halottak listáját figyelmen kívül hagyva, őfélesége az EU-s halálozási statisztikából kukkolja, lazzal a löki, böki magyarázattal, hogy NÁLA
.
""""" Tehát mégegyszer, a kovidban, és a koviddal meghaltak közötti különbség nem jelenik meg nálunk, az EU statisztikákban igen. Én inkább azokat követem. """
-------------------------
.
Úgy kezelve ezt az egész borzalmat, mikntha még mindig a faterjával vitatkozna, miközben jól megagyalja!!!
bence
@Gyurka80: ! Na így nyilatkozik egy fidesz kegyenc !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.