„Rám is vár egy korsó sör a teraszomon”, mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök azt kívánta ezzel jelezni, hogy már látjuk a fényt az alagút végén, befutóban vagyunk, a birkózószőnyegre levitt, térdre kényszerített vírus kegyelemért könyörög. Nyitnak a teraszok, nyílik az ország, s végre ő is megihat egy sört a teraszán. Ihatott volna eddig is a saját teraszán, nem volt tiltva sem neki, sem másnak. Más kérdés, hogy nem mindenkinek van terasza. Mint ahogy az is hanyagolható – de tényleg csak most, mert egyébként majd az elszámoltatás során számítani fog ez is –, hogy melyik teraszára gondolt a miniszterelnök. Arra, amelyik Budapesten, a Cinege utcában van, vagy amelyik Felcsúton található, esetleg a hatvanpusztai majorság jutott az eszébe, netán a Karmelita kolostor erkélye? Vagy azon teraszok, amelyekről mi egyszerű, gyarló polgárai a honnak nem tudhatunk, mert nincs hozzá közünk.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A saját teraszán eddig is ihatott. Mi ebben a hír?
Persze, a csordának kell a ""Jóságos Atyuska"" kép fényezése. De, a kinézete alapján az a sör gazdagon ki van bélelve jó kis kristálycukros házifözetű pálinkával. Úgy kockásingesen, fonott demizsonnal a hóna alatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Úgy tűnik, hogy gyermekkori álma volt a vályogházikóban, ahol meghúzta magát az enyves kezű család az "erkély", és a hajtány, még azton azt áron is, hogy az UNESCO nem az ekélyre adott engedélyt
.
----- Épül Orbán Erkélye, pedig az UNESCO nem ezt engedélyezte
hvg.hu/itthon/20160422_Epul_Orban_erkelye_pedig_az_UNESCO_nem_ezt_engedelyezte
------------------------------
.
De hát a törvényen felülieknek két füle van, úg hogy ma már nem merészelni kiülni a pórnéppel egyik kricsni teraszára sem, met az az ifjukori tisztalap nagyon bepiszkolódott!!!
Nessy
Miután nem rendelkezem terasszal, nem tudok megfelelni őfensége javaslatának! Grácia árva fejemnek! Az éttermek terasza meg nem éppen a nyugdíjasok találkozó helye, legalább is nem a 2000 előtt nyugdíjba menőknek! Ez csak a bigott szűk látókörű illiberális híveknek szóló mese, Orbán sörözése valamelyik teraszon!
gina
Van mire ünnepelni te mocskos aljas sötét "muzsikus", emberi érzés nem szorult beléd,? te féreg ezt mutatod a sok virusban meghalt (260000)ember családjának? bár csak téged temetnénk el végre ...a te lelkeden szárad mindez,,remélem rád omlik az összes stadion te elmebeteg emberi maradvány
gina
@Tavryni őrnagy: Kirúgtam volna onnan ,ezt a hájas disznót, azt is a mi pénzünkön szürcsölte a szőröstalpú putris...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.