Vágó István, a DK elnökségi tagja szerint Dobrev jó lenne miniszterelnöknek – írja Blikk.hu.

Vágó István elmondta kit tart a legideálisabb kormányfő-jelöltnek
Fotó:RTL Klub

Vágó szerint Gyurcsány Ferenc feleségének rátermettsége nem kérdéses, és örülne, ha elfogadná a jelöltséget erre a posztra.

A Dobrev Kláráról sokan sok jót mondtak – mondanak. Hogy több évtizedes államigazgatási gyakorlata van, hogy több nyelven beszél, hogy szakmáját (közgazdász, jogász) magas szinten tanította is, mára – mint az Európai Parlament alelnöke – fontos nemzetközi kapcsolatokat is kialakított. És mindezt nőként, feleségként, három gyermek édesanyjaként

- írta közösségi oldalán a volt műsorvezető.

Nekem Klára rátermettsége meggyőző. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja.

És ajánlom Klára figyelmébe is – ilyen miniszterelnökre lenne szüksége hazánknak, ezért üdvös lenne, ha elfogadná jelöltségét erre a posztra

- zárja bejegyzését.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:RTL Klub

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...de hát kit is mondhatott volna őkelme, ha már ennyire bedékásodott ?
...amúgy abból a fajból már nem kell, megmérettettek és kevésnek találtattak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...de hát kit is mondhatott volna őkelme, ha már ennyire bedékásodott ?
...amúgy abból a fajból már nem kell, megmérettettek és kevésnek találtattak.
Béla333
Ha nem nyilatkoznak ilyen mélyinterjúban a DK-sok, hogy a főnökük és a családja a legjobb a világon, akkor is tudjuk a véleményüket.
Nem kell ez a pedálozás, mert undorító.
jesz
-tessék a nyalóka amit ígértem ha a nejemet nyílvánítod a legjobbnak...
human
Az én saját listám:
1. Karácsony Gergely
2. Márki-Zay Péter
3. Dobrev Klára
4. Jakab Péter
(5. Gondolkodtam egy pillanatig Pálinkás Józsefen, de az az érzésem túl naiv, túl megvezethető. Ezt abból szűrtem le ahogy interjúiban a fidesz kormány szolgálatában eltöltött idejéről beszélt.)

Az első két helyre két világnézetben elég messze álló személy került. Mégis azért vannak ott, mert a személyük a legkevésbé megosztó és jobb és bal oldali érzelműek egyaránt tudnának rájuk szavazni. Ők személyesítik meg azt az elvemet, hogy lényegében mindegy milyen oldalú kormánya van az országnak, a lényeg hogy azt amit csinálnak tegyék tisztességgel és jól.
Dobrev Klárát jó politikusnak tartom és a világnézete közel áll hozzám, de a kampányban nagyon támadható lesz a szokásos sablonokon keresztül ami a férje és a nagyszülei politikai szerepét illeti. Ezért bár szívesen szavaznék rá, mégis éppen csak a dobogóra jutott nálam.
És hát a Jakab Péter került a végére. Mióta a nácik jó része kilépett pártból a jobbik elfogadható lett számomra, de úgy érzem még nem telt el elég idő a szétválás óta. Vele úgy vagyok, mintha egy jólelkű, őszinte, vidéki fiút látnék és nem egy politikust. Ez meg a miniszterelnöki posztra kevés.
Csizmás Kond
@human: Ne haragudj nem rosszindulat de aki Jakab P.-t elképzeli ME.-nek attól nem szabad tanácsot kérni.
justhpeter
Nekem nincs listám. Egyetlen olyan párt nyilatkozata, listája nem érdekel, amelyik az elmúlt 30 évben a parlamentbe vagy lopni járt vagy melegedni.
human
@justhpeter: Gondolkozol így te és még páran. De a választásokon átlag szavazók szavaznak és nem egy kisebb csoport akik hír és politika fogyasztók. Az átlag választó pedig olyan pártra szavaz amit ismer. Ez egy olyan akadály amit nehéz megugrani, ha ellenzéket akarsz váltani.
justhpeter
@human: Két dolog:
Az átlag szavazó eddig mindíg becsapódott, mert nem azt kapta amire szavazott.
Semmi értelme olyanokra szavazni, akik 10-20-30 éve nem értek el semmit vagy életükben nem dolgozva ugyanannyi ideje csak ügyeskedésből és lopásból élnek.
human
@justhpeter: Az MSZP-t végül is tényleg megbüntették a szavazók. Főleg azért érdemelték meg, mert nagyon sokan együtt loptak a fidesz-el mikor kormányon voltak. Az mszp vezetés biztos tudott ilyen ügyekről, de bénázott és nem tette ki a szűrét azonnal a fidesz-el együtt lopó politikusokat. Aztán nagyot néztek mikor Viktor 2010-től már nem engedett senki mást lopni csak a sajátjait.
vacsi
Lehet, hogy Vágónak jó, de én pl. nem kérek belőle!
kereső
Mindenki arra szavaz az előválasztáson, akit ő saját maga legalkalmasabbnak tart.Én llegalábbis igy fogok tenni. És nem érdekel, hogy honnan jött. Nem érdekel, hogy ki volt a nagyapja.Az érdekel, hogy arra a feladatra, amire szánjuk megefelel-e, mert nem lesz egy sétagalopp.Főleg akkor nem, ha habonyrogánbűnözőőantal- a goebbelsi propagandát magas fokon űző nagymesterek, orbán, szijjártó maradnak a porondon!Nincs itt mit igérgetni- hacsak azt nem, hogy börtön, vér, veriték és könnyek. Bizony fájni fog, mire ezt a "disznóólat" kiganézzuk. Nem 2010-ben kellett ezt megcsinálni (orbán szives közlése), hanem 2022-2023 ban! kell megcsinálni. Nem érzelmi alapon kell dönteni- hanem, hideg fejjel és józan ésszel. Orbán -és sleppjével szemben csak igy lehet. Nincs nagyobb ellenségük, mint a józan ész.
tudode
És akkor mi van ha a miniszterelnök-jelöltet megválasztják az összefogás tagjai!
.
Képletesen annyi, mint üres éléskamrának bolond a gazdája, nemzetgyűlésen kidolgozva a IV. Magyar Köztársaság alkotmányát, mivel a honfoglalók alapizéje annyi lesz, mint egy egészségtelen szakánycskönyv!
human
@Horizont: Hát igen. A taktikai szavazás után, ahol az esélyesebb jelölt melletti szavazásra buzdítottak 2018-ban a jobban szereplő pártok hajlamosak voltak elhinni, hogy akkora a támogatottságuk. Miközben egyértelmű volt, hogy más párt szimpatizánsai is átszavaztak a győzelemért.
Karácsony egyébként mint politikus jobban teljesít, mint vártam. Lásd MTVA sikertelen lejárató interjú, amiből még a fideszesek szerint is győztesen jött ki. Ami még tetszik benne és egyben ami hiányzik az ellenzékből általában, hogy tud kezdeményezni is és irányt adni a politika tematizálásnak és végre a kormánynak kell reagálnia egy ellenzéki felvetésre és nem fordítva. Egyébként nekem úgy rémlik, hogy az az ominózus kijelentése, hogy a háta közepére sem kívánja a miniszterelnökséget az egy lehallgatott felvételen volt és nem nyilatkozta ezt. Tehát ezt ne rójuk fel, mint hibás kommunikáció számára. Az tény, hogy látszik valóban ő inkább Budapestért szeretne dolgozni. Azonban Márki-Zay Péternek volt egy kijelentése. Szerinte most luxus, hogy ha egy politikus nem vállalja a miniszterelnöki jelölést annak ellenére, hogy ő lenne a legesélyesebb jelölt. Ezt vehetjük egy üzenetnek Karácsony felé.
Jakabbal kapcsolatban az az érzésem, hogy jól megy neki ez a vidéki legényes imázs, de ennyi. A politika farkasai reggelire megennék a taktikáikkal és aknamunkájukkal.
Márki-Zay nagyon profi taktikus és támadhatatlan az előélete. Ráadásul az, hogy Lázár nagyurat zavarta el felér Karácsony fővárosi győzelmével. Sajnos viszont országosan nem eléggé ismert és nagyon sok jelet látni arra, hogy az ellenzéki pártok nem akaróznak beállni mögé, ami szerintem önző dolog és történelmi hiba.
A kampány pedig tényleg az eddigi legalja lesz. Lásd a Gyurcsány nevében szóló telefonok. De már most biztos vagyok benne, ha nyer a fidesz újabb szintet lép a folyamatos gyűlöletkampányuk. A cél még mindig az EU szétverése vagy a kilépés.
nyuggerpasi
Jobbat tudok és ajánlok minden magyarnak: MÁRKI-ZAY PÉTER.
Aki Én
Mi ebben a meglepő? A fideszesek meg mind orbán tartják a legjobbnak.
human
@Csizmás Kond: írod: "aki Jakab P.-t elképzeli ME.-nek attól nem szabad tanácsot kérni."
... mondja egy Orbán hívő :) vicces
Csizmás Kond
@human: ...nem vagyok emberhívő...Istenben is csak a saját felfogsom szerint hiszek.
Gazella
Na szarházi.. meg se kellett volna szólalnod! Mivel dk-s vagy mindenképp a dobrevet nyomod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.