273-an vesztették életüket, vagyis százezer oltottra 20 haláleset jutott.

Itt vannak az oltás után megbetegedett magyarok halálozási adataiFotó: pixabay.com

Megjelent egy tábázat a kormány Facebook-oldalán a második oltás utáni fertőzések és halálozások adatairól  írta a 444.hu.

Ezek szerint valóban vizsgálják a különböző vakcinák immunizációs hatását, ahogy Gulyás Gergely miniszter többször utalt rá mostanában.

A táblázat szerint 5714-en betegedtek meg a második oltás után.

Ennél is kevesebben, 273-an vesztették életüket, vagyis százezer oltottra 20 haláleset jutott.

Itt vannak az oltás után megbetegedett magyarok halálozási adatai

Forrás: kormány

Az nem derül ki, mit értenek pontosan megbetegedés alatt, és az sem, hogy mennyi idő elteltével történtek a megbetegedések és halálozások.

A százezer oltottra vetített adatok alapján a két dózissal oltottak 0,4 százaléka betegszik meg, és 0,02 százaléka hal meg.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: pixabay.com

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nos ezek annyira hihető adatok, mint a maffia állam által közölt átlagereset számítás, az inflációs adatok meg az összes többi, azaz semennyire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@kereső: A százezer oltottra vetített szám valamiféle átlagsz ámítás lehet, ami így Az oszlop számai nem összadhatók nem világos mit jelent mivel nincs részletezve, nyilván szándékosan ködösítve. Az oszlop számai nem összeadhatók, gondolom az osztlopunkkal történt valami zavar.
Peller Anikó
Pardon,
@kereső: A százezer oltottra vetített szám valamiféle átlagsz ámítás lehet, ami így nem világos mit jelent mivel nincs részletezve, nyilván szándékosan ködösítve. Az oszlop számai nem összeadhatók, gondolom az osztlopunkkal történt valami zavar.
csapnivalo
Karikó Katalin véleménye erről a statisztikáról: "FÉLREVEZETŐ!"
És itt el is magyarázza, miért: www.facebook.com/kkariko/posts/10157763513751034
kereső
@Peller Anikó: Ok. Nem összeadhatók. Akkor már csak az a kérdésem-ill. van több is:
Miért az összesen sor? Hiszen , ha nem összeadhatók- akkor az első, és harmadik sor-nak nem sok köze van a 2.-4. sorhoz, hiszen akkor azokat nem abból számolták- hanem valamiféle más ismeretlen számsorból/számból.Az összesen sor 2.-4. sor átlagszáma már két ismeretlen szám hányadosa, olyan két ismeretlen számé, amelyet a táblázat egyetlen sorából sem lehet kiszámitani. Nem jön ki ez a matek sehogy sem, akár összeadhatók, akár nem.
Peller Anikó
@kereső: a 2.-4. oszlopra gondolsz vélhetően. Csak egy dolog biztos, fogalmunk nincs mit számoltak az átlagba, de láthatóan az acél vezette az adatokkal való manipiálást: a Pfizer asszonyság vakcinája legyen nagyon rossz és a biznic kínai meg legyen nagyon jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.