Gulyás Gergely felidézte, Orbán Viktor pénteken, Brüsszelben több mint másfél órás vacsorán egyeztetett Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével, akivel számtalan kérdést érintettek. Megerősítette, Magyarország az elsők között nyújtja be tervét, amely az országnak járó több mint 2500 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatásra vonatkozik majd, a 3300 milliárd forintot meghaladó hitelkeretre nem terjed ki. Gulyás szerint az Európai Bizottság elnöke tisztán és reálisan látja a helyzetet, vagyis azt, hogy Magyarországon átláthatóan biztosított a helyreállítási alap felhasználása. A tárcavezető elmondta, a jogállamisági jelentés csak említést szintjén került szóba a találkozón.„Magyarország modellértékű demokrácia”- jelentette ki, majd aláhúzta, „mi a jogállamiság kérdését is fontosnak tartjuk, csak azt nem szeretjük, ha politikai vádakat fogalmaznak meg jogállami köntösben”.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, Északi által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Modell a lopásra, a korrupcióra, a hazudozásra, a hazaárulásra, a részleges diktatúrára, a maffia kormányzásra, egy ország szisztematikus nyomorba döntésére.
RonaGyuri
sőt példaértékű: elrettentő!! =))
Eladott Ország
Lehet, hogy Orbán és haverjai azt állítják, hogy nem kívánnak kilépni az EU-ból, de a viselkedésük alapján mégis egyre megalapozottabb ezt gondolni. Szerintem ha nem lenne az EU kifizetési listájának előkelő helyén Magyarország, már nem biztos, hogy tagok lennénk. De hát Orbánnak kellenek a milliárdok a hatalma fenntartásához. Kár viszont, hogy ezekből a milliárdokból alig szánt arra, hogy utolérjük a Nyugatot, mint inkább arra, hogy lesüllyedjünk a Kelet szintjére. Pedig annak idején még maga Orbán is megmondta, hogy lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik. Most ott tartunk, hogy az olaj és a szabadság is keletről jön. Kár, hogy ennek a szabadságnak nem sok köze van a valódi szabadsághoz. Az utókor legnagyobb bűne lesz, ha Orbán utolsó 20 évét nem gumiszobában, pendelyben, kenyéren és vízen tölti el.
volvós
G.G Kis köcsög ! Az anyádnak a p-ba menetelj vissza kártékony féreg !!!
gina
Kát hogy nincs 56. ezért a mocskos dumádér már az első fán lógnál te aljas buzi patkány
Béla333
Modell a lopásra, a korrupcióra, a hazudozásra, a hazaárulásra, a részleges diktatúrára, a maffia kormányzásra, egy ország szisztematikus nyomorba döntésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.