.„Nincs mit megbeszélni – ez Orbán Viktor hozzáállása” – kezdte Facebook-bejegyzését a főpolgármester, aki szerint az Európai Uniótól Magyarországnak járó támogatást más célokra kellene fordítani.„Az a helyreállítási terv, amit az Orbán-kormány eddig bemutatott, megint a kiváltságos kevesek egy százalékának gazdagodását szolgálja a 99 százalék támogatása helyett” – fogalmazott Karácsony Gergely. A főpolgármester kiemelte, hogy „a betonról, és nem az emberekről, a kevesekről, és nem a többségről, az oligarchák gazdagodásáról és nem a megélhetési problémák kezeléséről szól” szól ez a terv, ezért „lenne mit megbeszélni”.„Főpolgármesterként is azt vallom, hogy az európai helyreállítási alapból járó pénz 90 százaléka a vidék támogatását kell szolgálja. Tehát nem csak a budapesti terveinkért lobbizom, bár azokból egyetlen egyet sem fogadott be a kormány” – állítja Karácsony.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nessy: ti most dühítetek ,vagy...erőszak nélkül orbánt nem lehet elmozdítani,ez tény...de mivel az ellenzék egy demokrata lóhugy..orbán nyugodtan aludhat...kíváncsi leszek, mikor jöttök rá...hogy választásokkal sosem fogjátok legyőzni...mert elcsalja..de hát ha nektek jó a rabszolgaság.
Nessy
@Pálinkás Pál: 56-ban az egyetemisták gyújtották meg a forradalom lángját.Ők ma már nincsenek itthon. És akkoriban Rákosi nem vette meg a fél országot, a határon túliakat, egyházakat! Ma már az Orbán hazaküldött oroszok két nap alatt itt lennének! A foci meccsekre, templomba, vendéglőkbe lehet elmenni, de a gyülekezési tilalom most is él!
Pálinkás Pál
@Nessy: mert hagyjuk...és a NATO miatt nem jönnének az oroszok..
csipetke
@Pálinkás Pál: 17:46 Tudom,hogy utálod Karácsonyt,de mégse válaszoltál,hogy mit tehet a kétharmad ellen. Azt meg hogy benyalna,azt te állítod,mert utálod. Mégis mi a fenét tudna csinálni?Mellesleg tök normálisan kérdeztelek,anélkül,hogy sértő dolgot írtam volna. Túl nagy dolog,ha hasonlót vár el az ember?Mondjuk leostobázás nélkül
RonaGyuri
az EU-val is így gondolkodik: Nincs mit megbeszélni, csak tegyék le a pénzt a mondókájukat meg tartsák meg maguknak! =))
Pálinkás Pál
@csipetke: például kiviszi az utcára az embereket...,nektek mindent ilyen szájbarágósan kell előadni...vagy felszólít polgári engedetlenségre...soroljam még?...de ő egy megalkuvó tejbetök, aki csak a " fészbukon " pofázik...egy példát mondj, amikor fizikailag megpróbált tenni valamit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.