Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában a szombati terasznyitás kapcsán azt mondta: "Rám is vár egy korsó sör". Erre reagálhatott most Gyurcsány Ferenc a saját kiülős fotójával.

A terasznyitás első napján Orbán Viktor be is tartotta pénteki ígéretét, és megivott egy sört Rogán Antallal egy budapesti étterem teraszán, amiről ITT írtunk egy fotó kíséretében. 

Gyurcsány Ferenc úgy látta jobbnak, ha egyelőre otthon élvezi a tavaszi jó időt, de azért a teraszra ő is kiült.

Várt rám is már egy terasz. Itthon

- írta a posztban Gyurcsány Ferenc.

Várt rám is már egy terasz. Itthon:)

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. április 25., vasárnap

Szombaton nyitottak ki újra a vendéglátóhelyek teraszai: rengetegen éltek is a lehetőséggel és kiültek egy-egy vendéglátósegységbe. Ennek eredményeként az emberek valósággal ellepték az utcákat a fővárosban, mintha a nyitás egyet jelentett volna azzal, hogy sikerült megfékezni a koronavírus-járványt. A főváros szombat este egy csapásra bulinegyeddé változott.

A terasznyitás kapcsán többen is megszólaltak. Zacher Gábor például kifakadt a hétvégi fesztiválhangulat miatt, és szerinte meg lesz a böjtje a terasznyitás utáni rajzásnak.  Kemenesi Gábor virológus pedig egy képpel üzente meg, mit gondol a terasznyitásról és a bulikról, és azt mondta, "nem buliként kell megélni a terasznyitást, hanem felelősségként a még nem beloltottakért, akik továbbra is veszélyben vannak és kórházba kerülhetnek".

Karácsony Gergely is élesen fogalmazott. A főpolgármester szerint "a szabadság nagy része mellé a felelősség nagy részét is átadta az állampolgároknak a kormány."

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Kár, hogy a Ganz cég egykori alelnöke nem ülhet mellé!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@kissé felnőttem: Akkor sem lehet minden Orbán hibája. Félre ne értsd utálom ezt a cigót,de a vírus még állítólag itt van és 100 ak hallnak meg naponta. Tudom a magyar nép az ostoba felelőtlen és szarik a saját és mások egészségére. Sajnos nem sokáig fogjuk ezt a kis szabadságot élvezni.. :(
rokker33
@Aki Én: Én a teljes nyitás mellett vagyok, de nem sokáig lesz ez így maximum megint nyár végéig. Szeptemberre jön a 4 vagy 5. hullám és elölről fog kezdődni a szarság , mint tavaj ősszel! Ne legyen igazam!
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Nosza, forradalmár..menj neki erőszakkal!
kissé felnőttem
@ómió: a ti gaztdátokról ezt nem lehet elmondani vagy bátorság hiány az oka?
kissé felnőttem
@rokker33: hogy kinek mi a hibája neki nincs olyan mint az szende szűz imádni való ugye.
ómió
@kissé felnőttem: Még, hogy "nem lehet"? Hisz' állandóan ezt hazudjátok rá! Fel se tűnt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.