A DK-s Vadai Ágnes arról beszélt a parlament hétfői ülésén, hogy lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben, ezért nincs mit ünnepelni.

Mit ünnepel Orbán, amikor 26 ezer fölött van a halottak száma? Így reagált a miniszterelnök
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A miniszterelnök tette politikai verseny tárgyává a halottak számát, amikor azt mondta, hogy

a védekezés sikerét a megmentettek életében lehet mérni

- közölte.

Orbán Viktor úgy válaszolt, a válság kezdete óta minden napot azzal töltöttek, hogy a magyarok életét megmentsék, a kórházak működjenek, legyen vakcina és be tudják oltani az embereket. Az átoltottság arányából látható, hogy Magyarország ezzel a feladattal jól birkózott meg – értékelt.

Megjegyezte:

közben meg kellett küzdeniük az ellenzékkel is, amely folyton akadályozta a védekezést. Elismeréssel tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, nem vádaskodással

- fűzte hozzá.

Vadai Ágnes erre kijelentette:

nem lehet bízni a miniszterelnökben, és a magyarok többsége már nem hisz neki. Azt kérte a kormányfőtől, hogy adja meg a tiszteletet az embereknek és a halottaknak is.

Orbán Viktor közölte: sokkal jobban haladnának a védekezéssel, ha az ellenzék nem lenne oltásellenes, de ellenzéki képviselők határozatot nyújtottak be a kínai és orosz vakcinák ellen.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Debil köcsög vagy geci!Azt REKLÁMOZTAD HÓNAPOKIG,hogy Mindenkit?megvédsz!Mikor hazudtál?Én tudom,de a seggnyalóidat homályosítsd fel,mert még mindig a karantén sötétjében "söröznek"!
kereső
@sgl: "Esküszegők lettünk, hullarablók, a legpocsékabb "nemzet"!"- a nemzet= orbán és a fideSS.
ómió
Vadai efftársnőnek megint hazudozásrohama volt? De a kormányt se értem. Miért nem az a covid-halott - mint több országban is - amikor az illetőnek a covidon kívül semmi más betegsége nem volt!?
Gyurka80
Vadai ági beszélt? Ez üvöltözés és hazudozás volt!
Clavigo
@Shikari: @Gyurka80: @ómió: De szépen összejöttetek buzikák... Békemenet lesz,,vagy " vonatoztok " egyet,,,tölcsérseggüek..?? Vagy csak egy laza " körbepipa " lesz,,gyökerek ..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.