Életveszélyesen megfenyegettek, majd a 24.hu információi szerint orális szexre kényszerítettek egy parkba csalt nőt Óbudán, az amfiteátrum közelében.

Döbbenet! Megfenyegettek egy nőt, majd orális szexre kényszerítették az óbudai Amfiteátrum mellett

Fotó: Pixabay

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított 24 éves férfi elismerte, hogy regisztrált a társkeresőn és találkozott a nővel, de tagadta az erőszakot. Hozzátette, az ügyészség fellebbezett a férfi letartóztatásáért, de a bíróság végleges döntésével bűnügyi felügyelet alá helyezte a férfit.

A főügyészség tájékoztatása szerint a 24 éves férfi az élettársa, egy nő fotójával regisztrált a társkeresőn, és ott ismerkedett a nővel, akivel előzetes megbeszélés alapján április 4-én délután találkozott. A férfi az óbudai amfiteátrum melletti parkos részre irányította a nőt azzal, hogy a találkozó állítólagos másik résztvevőjének el kellett mennie a közeli boltba.

A közös várakozás során a férfi különböző okokra hivatkozva többször magára hagyta a parkba csalt nőt és közben újabb üzeneteket küldött részére az álprofilról, majd visszatérve ölelgetni kezdte a nőt. A nő ekkor elindult a HÉV megálló irányába, de a gyanúsított megragadta, és lerántotta a földre, ahol dulakodni kezdtek egymással.

A férfi a földön visszahúzta a nőt, majd életveszélyes fenyegetéssel szexuális cselekményre kényszerítette.

A nőnek kis időre sikerült kiszabadulnia, azonban a férfi ekkor fojtogatni kezdte, a támadással csak járókelők közbeavatkozására hagyott fel.

Az óbudai nyomozók már aznap estére azonosították és elfogták a támadót, majd szexuális erőszak gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt, utóbbit különösen alátámasztja az, hogy a férfi a mostani cselekményt egy hasonló bűncselekmény miatt kiszabott, felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el.

A Budai Központi Kerületi Bíróság a nyomkövetős férfit bűnügyi felügyeletbe helyezte, azzal, hogy csak külön engedéllyel hagyhatja el a lakóhelyét. A végzés ellen a kerületi ügyészség fellebbezéssel élt, a döntést azonban a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék helybenhagyta.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az óbudai amfiteátrum melletti parkos rész ??? Ne már! Ismeritek ti Óbudát?
Valószínű - a HÉV megállóból gondolom - az aquincumi múzeumtól nem messze lévő kis romra gondoltatok amit az aquincumi polgárvárosi anfiteátrumnak neveznek!
Namely
"A neandervölgyi és az agy nélküli leszbika kalandja" avagy "hát ezt most megszopta"

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.