A Parlament keddi szavazásai után alig maradt állami fenntartású egyetem, az öt közalapítványhoz is milliárdos nagyságrendű állami vagyon került. A voksolás nem volt egyszerű, több képviselő jelezte, hogy nem működik a szavazógépe, emiatt kellett megismételni egyes szavazásokat, a kormány javaslatai mindenesetre gond nélkül átmentek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
valaki árulja már el, miért van bebetonozva? vagyont visszavenni, alapítvány vezetőknek 5 év fegyház az alsó határ...ezt most be lehet nekik ígérni..így vállalják el...
namihami
@Pálinkás Pál: Pusztán az 5 (ÖT) évet tartom kevésnek. Aljas indokból, halmazatban elkövetve kéne még valamicskét emelni rajta.
kereső
Ne feledkezzünk el a 133 bátorról sem- köztük olyan ügyészség által megvádolt bűnözőkről (akik még most is országgyűlési képviselők), mint Simonka, Boldog I, Farkas F...
namihami
@kereső: A vicces az (!!!), hogy ezek eddig már nemcsak ezt követték el, de most a bűnismétlés cselekményét is. Ellenük már eddig is felróható cselekmények voltak. Tehát, nem az első tettük. Az még súlyosbítóbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.