Novák Elődnek nincs jó napja, gyorsan ki is fakadt az oldalán, na nem a Facebook oldalán hanem az igazi magyar közösségi oldalon a HunDub-on.

Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca – mondta Novák Előd miután "agresszív homoszexuálisok" zaklatták
Ezt kapta üzenetben, most erre reagált az oldalon. Forrás:Novák Előd 

Ilyen beteg ez az LMBTQP-mozgalom... Sajnálom őket, és igyekszem segíteni nekik, hogy meggyógyulhassanak – s közben nem engedhetjük, hogy megfertőzzenek másokat. Ez a szexuális deviancia természetellenes, biológiai zsákutca. Mint valami drog ideig-óráig szerezhet örömöt egyeseknek, de tartós boldogságot széles körben nem.

- kezdi a bejegyzését. 

Tehát empirikusan is igazolható, hogy a homoszexualitás nem boldogít, de gyógyítható, pszichoterápiával fokozatosan kialakítható a heteroszexuális beállítódás. Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él.

- állapítja meg saját igazát a Mi HAzánk politikusa.

De ehhez először szerinte szembe kell nézzenek betegségükkel.

A homoszexualizmus agresszív mozgalma által hirdetett beteg büszkeséggel szemben méltósággal kellene viseljék sorsukat, nem kéne kérkedjenek devianciájukkal, normálisnak hazudva azt, ami nem az, és nem kéne gyerekek örökbefogadását követelniük sem így, hogy közben nem is akarnak normális párkapcsolatban élni.

- fejezi ki aggodalmát, és szerinte a jogaik most is egyenlőek, de többletjogokat nem támogat a Mi Hazánk Mozgalom, mivel ők ellenezik a természetellenes, beteges devianciák törvényesítését a homoszexuális párok házasságkötésétől kezdve a pedofíliáig mindet.

Forrás:HunDub
Címlapkép:YouTube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Sok volt homoszexuális ma boldog heteroszexuális házasságban él."... b+, te most magadról beszélsz?!?!
Ha ilyen jó a gyógymód - bár, a mellékhatás nálad komoly agybajt okozott- akkor add át az orvostudománynak, talán tudnak kezdeni vele valamit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
Megzaklatták a buzik?
Hú ,bakker ez csak a @shikari:,vagy a @durbincs:,vagy a @ómió:,netán a @pagero: lehetett !
Novák meg ne riszálja valagát ezek előtt ! Ezek leszopják még a kilométer követ is !
csak úgy....
elödéknek az a feladatuk,hogy a birkák figyelmét a buzeránsokra terelgessék ! jó ötlet , a shikariknál müködik. :)
Nessy
A homoszexualitás egyidős az első egysejtű megjelenésével! Volt ahol már sok ezer éve elfogadott volt. A Biblia és a kereszténység már főben járó bűnnek tekinti. Kezelték betegségként, halálos bűnként, de látensen mindig jelen volt, és jelen van! Érdekes, hogy az "urakat" a csinos leszbikus lányok soha nem irritálták, és ma sem teszik. Ha nem csinálnak ekkora felhajtást ebből a témából, nem sokan foglalkoznának vele.Egyébként pont ezzel hívják fel nap, mint nap a kamaszok figyelmét, akik aztán a neten mindent, és az ellenkezőjét is elolvasnak, megnéznek.
lampa laz
@csak úgy...: ha nem foglalkoznának velük ennyit, talán észre sem vennénk, h ők is itt élnek köztünk és így kellene lennie. Az olyan mocskokat mint szájer is aki tagadta, eljátszotta tündikével a minta családot, közben meg undorító módon űzte az iparát, na az ilyen megérdemli a nyilvánosságot, h el legyen ítélve az emberek által, akár csak a pedofilok.
csak úgy....
@lampa laz: ugyan ezt mondtam én is csak én néha drasztikus vagyok! a buzerások csak por a buta szemekben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.