Az ezalenyeg.hu írja, hogy az ISZOMM nevű párt elsődleges célja a demokratikus hatpárti összefogással szemben a Fidesz érdekeinek szolgálata a választásokon

Beigazolódott, hogy Szanyi Tibor és Székely Sándor a Fidesznek "dolgoznak"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Székely Sándor 2014-ben még a Bajnai-féle Együtt társelnöke volt, annak színeiben ült be a Fővárosi Közgyűlésbe. Miután a pártból a kizárását megelőzve kilépett, a 2018-as országgyűlési választáson a Demokratikus Koalíció listáján szerzett parlamenti mandátumot. A DK-ból is rövid úton lelépett, hogy egy másik árulóval, az MSZP-ből kiebrudalt Szanyi Tiborral együtt alapítson új pártot.

Eddig is tudható volt, hogy az ISZOMM nevű párt elsődleges célja a demokratikus hatpárti összefogással szemben a Fidesz érdekeinek szolgálata a választásokon. Most viszont kiderült, hogy a közvagyon kiszervezésében  is szívesen nyújtanak segítő kezet Orbán Viktor bűnszervezetének.

- írja az oldal.

Székely Sándor megszavazta a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány kitömését.

Ennek az alapítványnak a célja nem más, mint a Lázár János vezette Mezőhegyesi Ménesbirtok környékén a földek ismételt ellopása. Ehhez asszisztált most a magát függetlennek hazudó, minden korábbi szövetségesét eláruló Székely.

- állítja a lap.

Forrás:ezalenyeg.hu
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mindig is tudtuk, hogy a fidesz az aljas, hazug, becstelen emberek gyülekező helye. Az illiburnyák birkák néhány hónapja még köpködtek a kapitányra ma meg már kebelbarát lett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
home office
Igen, én azért születtem, hogy kiiktassam Orbánt.
Ez meg fog történi.
És te nem tehetsz ez ellen semmit.
TASzSz
@home office: Akár @surdilloFUJT! Néha megjelensz, majd eltűnsz! Javaslom, hogy a következő NICK, amit létrehozol: @Fotelforradalmár vagy esetleg @Billentyűzetharcos legyen!
Emmersson71
@Pegero: Szerintem is szánalmasan primitív ez a Székely :)
Emmersson71
@Pegero: Én inkább tényszerűnek mondanám :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.