A politikus is reagált a ma történtekre, és egyértelművé vált, hogy kik segítettek kiszervezni a közvagyont.

Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter). Ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége. Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket.

Bányai Gábor a sajnálatos betegsége miatt nem tud részt venni az ülésen és ezért a szükséges 133 helyett csak 132 képviselője volt a Fidesznek.

Ezért Hadházy szerint:

Sebaj, megvettek két szélsőjobbos és egy német „nemzetiségi képviselőt” – bár utóbbi lényegében eddig is fideszes volt. Nem tudni, hogy konkrét borítékot is kapnak-e ezek a jóemberek a szolgálataikért, vagy csak annak ígéretét, de az tényszerűen állítható, hogy politikai természetű juttatásokban részesülnek. Erik és János feltűnően gyakori vendég és szokatlanul kedves fogadtatásban részesül a propagandamédiában. Imre pedig magát a parlamenti széket kapta ajándékba, hogy minden eshetőségre felkészülve bebiztosítsa a kétharmadot.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Mohai Balázs/MTI/MTVA

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Három ilyen ocsmány, aljas, buta, hazaárulót...
A józan többség nem felejt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Namely: Hadházy az egyetlen igazi ellenzéki. Esetleg cáfolhatnád néha.
Nessy
@Aki Én: Cáfolni csak tényekkel szokás! Ehelyett inkább személyeskednek, ahhoz elég elővenni a papírt, felolvasni egy előírt panel mondatot, nem baj, ha semmi köze a témához.
Nessy
Lehet, hogy valamelyik kuratóriumba örök tagság lesz a jutalmuk.
gina
@Shikari: Szarházi aljas gazemberek a fideszesek és az egész mocskos kormány te elmebeteg , nehéz ezt felfogni ugye 10 IQ val
ómió
Ti venni szoktátok őket, Hullaházy efftárs!? És már elfogyott a "rávalótok"? Innen könnyű másra hazudni!
Namely
@Aki Én: Az a bajom vele, hogy nincsenek elvei. Anno azok ellen volt, akikkel jelenleg harcol. Hogy miért is? Hát az sajnos nem világos, nem értem, hogy mik a céljai. Nem tudni, milyen elvek mentén politizál, mi a világról alkotott elképzelése.
És ez jól levehető abban is, ami ebben a cikkben szerepel. Amit ő tesz, azért más "meg van véve". Kettős mérce.
Ezért mondom, hogy jelenleg Thürmer az egyetlen ember a politikában, aki hiteles.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.