A politikus is reagált a ma történtekre, és egyértelművé vált, hogy kik segítettek kiszervezni a közvagyont.

Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter). Ők papíron ugyan független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége. Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket.

Bányai Gábor a sajnálatos betegsége miatt nem tud részt venni az ülésen és ezért a szükséges 133 helyett csak 132 képviselője volt a Fidesznek.

Ezért Hadházy szerint:

Sebaj, megvettek két szélsőjobbos és egy német „nemzetiségi képviselőt” – bár utóbbi lényegében eddig is fideszes volt. Nem tudni, hogy konkrét borítékot is kapnak-e ezek a jóemberek a szolgálataikért, vagy csak annak ígéretét, de az tényszerűen állítható, hogy politikai természetű juttatásokban részesülnek. Erik és János feltűnően gyakori vendég és szokatlanul kedves fogadtatásban részesül a propagandamédiában. Imre pedig magát a parlamenti széket kapta ajándékba, hogy minden eshetőségre felkészülve bebiztosítsa a kétharmadot.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Mohai Balázs/MTI/MTVA

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Három ilyen ocsmány, aljas, buta, hazaárulót...
A józan többség nem felejt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Három ilyen ocsmány, aljas, buta, hazaárulót...
A józan többség nem felejt.
Néro
Dehogy vette dehogy vette. Ezek a Nemzeth felemelkedéséért küzdenek vállvetve a Fityma -Köpnömkö pártszövet-seggel. És mivel háborodott agyukban ök a Nemzethy hát emelkednek fel. Mondjuk ha úgy a lámpaoszlop teteéig úgy rendben is van.
csak úgy....
@Aki Én: az utolsó rövidedtöl mosolyognom köll...,itt már mindenki kótyagos!
Csizmás Kond
...szerintem ez rágalmazás...per szaga van.
Amúgy ő is független de csak neki szabad oda szavazni ahová akar ?
NKF
Ezt a faszházit is vegye már meg valaki!
csak úgy....
@Csizmás Kond: szerinted kifizette már a sváb bayer a magyar hadházyt? ,-gondolom már nem is emlékszel arra a rágalmazási perre,te butus cicus...
különben igazatok van,ti nem is érdemeltek mást mint a fideszt! :) kódis bagázs lesztek ha kínának és a ruszkik felé törleszteni kell, a nincsböl..,mert paks II. és a bp.-belgrád vasútvonal is csak egy orbáni álom,amibe belegebedtek ...
a pártérdekek (mint régen) mozgatnak vagy a józan ész!? -te tetves buta sicc
csak úgy....
számomra elképzelhetetlen,hogy eggyes magyarok? haggyák,hogy az általuk befizetett adókból baxxák át öket naponta és még tapsikolnak is hozzá,aki meg föltárja a dolgokat,az le van szarva! magyarország a buták és félkegyelmüek miatt sosem ment semmire ,ugyan úgy mint most is issza a levét az orbáni félkegyelmü politikának! szerintem orbán zsarolható,putyin többet tudhat róla mint a kuvaszba botlott nemzetes asszony..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ha valami érdemlegeset nem tudsz, nem érdekelnek az ilyen süketelések...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ülj le a tükör elé cickány ,-két hülye között csak ott lehet felhötlen az egyetértés! :) te már fiatalon is ennyire setét voltál,vagy csak vénségedre butultál meg igazán!?
ugye ez érdemleges,-mivel téged érint!?
kereső
@csak úgy...: Nem úgy van az! " Itt már mindenki hülye? Itt? Itt már mindenki"
csak úgy....
@Csizmás Kond: eselleg egy éljen orbán viktorral a szívedbe lopnám magam!? :) az minden gondolkodásra képtelen idiótának ,föleg burgonyáért..
Namely
Tehát foglaljuk össze:
Hadházy független, közben állandóan kúrcsányék seggében van.
De ha valaki nem kúrcsányék, hanem más seggében van, az már nem független, hanem meg van véve, és bérenc.

Köszönjük!

"Ma nekik köszönheti pl. Lázár János, hogy megkapta örökös hűbérbirtokul a mezőhegyesi ménest és nekik „köszönhetjük”, hogy a Fidesz kiszervezte saját embereinek az egyetemeket vagy egyszerűen egy magánalapítványba lopta az állami MOL-részvényeket."
Ákoskának szerintem drámákat kellene írnia. Legalább olyan jól használja a drámai elemeket, mint a "Yoda" nevű kommentelő. Vásári-vásári, de ki vagyok én, hogy leszóljam? :)
Csizmás Kond
...szarok a süketeléseidre...ha csak ehhez értesz nincs miről beszélni.
csak úgy....
@Namely: ugye te egy elkeseredett fidelitaszos,aki nem érti magakörül a világot! :)
az igazság és becsület a fidesz számára ismeretlen,ezt a rengeteg vesztett rágalmazási perrel amiket vesztettek és a mostani "oltásellenes ellenzékkel" lehet a leg jobban alátámasztani!
én ismertem ,éltem abban a rohadék ,mocsok komcsi rendszerben,ott ahol a pártidegeneket létezni sem hagyták,-ezek ugyanazok...,mint azt Bródy évek óta (jogosan) dalolja!
különben a stílusod és az eszed,tehetségedböl.akár függetlenített kisz. titkár,vagy valami vidéki párt atyafi is lehettél volna! ott is csak a párthüség volt a lényeg...,eszement elvtársból még igazgató is lehetett vagy tsz. elnök.
csak úgy....
@Csizmás Kond: töled már mindenki csalánkiütést és macskaallergiát kap,erre szerinted én süketelek! mit köne tennem,hogy végre öszinte nyávogásra bírjalak!? azt hiszem,hogy benned van a hiba,te mint volt munkásör nem vagy se rugalmas sem gondolkodásra képes mert téged az egypártrenszeü gólya tojt a magasból ,föltehetöleg a buksidon landoltál...
...örülök,hogy megdolgozol a testi és szellemi leépülésed ellenére a kedvenc pártodnak és politikusaidnak! mert mindenki hülye csak ti nem...,és ezt ti el is hiszitek ! :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: Mi kéne...pl nem érdekel hogy mekkora vehemenciával tudsz Orbánozni vagy mást nevezgetni mert ahhoz nem intelligencia kell hanem bükkfejüség.
Nem érdekel hogy kit pártolsz vagy kit utálsz hanem a cikkel kapcsolatos épeszű válaszokra lennék kíváncsi amit tőled még egyszer sem olvastam.
Az amit te itt elművelsz egy senkikutyája képet ad rólad, aki mindenki után fut, mindenkit megugat, és elvárod hogy azért valaki veled szóba álljon...szóval ha csak így tudsz kommunikálni akkor le vagy szarva, addig fröcsögsz ameddig akarsz...
Namely
@csak úgy...: A stílusról és az eszről próbálsz papolni, miközben annak, amit bekommenteltél, semmi köze nincsen ahhoz, amit én írtam. Az már csak hab a tortán, hogy az utolsó "mondatod" a magyar nyelv megerőszakolása.
namihami
A Ritter eleve a vérében hozta. Budaörsi, sváb és szélsőjobbos.
A kései nácizmus árulkodó jelei.
folt
@Csizmás Kond: Buta paraszt, még kérdezni sem tudsz. Azt ismered, hogy rossz kérdésre nincs jó válasz?
kereső
@folt: Hülye kérdésre, hülye válasz! Ha jól rémlik, akkor ez igy pontos.
Csizmás Kond
@folt: ...és hol a körösztanyád bús-keserves balagába láttad, vagy hallottad, hogy én kérdeztem tőled valamit takonyfolt ?
Aki Én
@Namely: Hadházy az egyetlen igazi ellenzéki. Esetleg cáfolhatnád néha.
Nessy
@Aki Én: Cáfolni csak tényekkel szokás! Ehelyett inkább személyeskednek, ahhoz elég elővenni a papírt, felolvasni egy előírt panel mondatot, nem baj, ha semmi köze a témához.
Nessy
Lehet, hogy valamelyik kuratóriumba örök tagság lesz a jutalmuk.
gina
@Shikari: Szarházi aljas gazemberek a fideszesek és az egész mocskos kormány te elmebeteg , nehéz ezt felfogni ugye 10 IQ val
ómió
Ti venni szoktátok őket, Hullaházy efftárs!? És már elfogyott a "rávalótok"? Innen könnyű másra hazudni!
Namely
@Aki Én: Az a bajom vele, hogy nincsenek elvei. Anno azok ellen volt, akikkel jelenleg harcol. Hogy miért is? Hát az sajnos nem világos, nem értem, hogy mik a céljai. Nem tudni, milyen elvek mentén politizál, mi a világról alkotott elképzelése.
És ez jól levehető abban is, ami ebben a cikkben szerepel. Amit ő tesz, azért más "meg van véve". Kettős mérce.
Ezért mondom, hogy jelenleg Thürmer az egyetlen ember a politikában, aki hiteles.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.