Hadházy Ákos közösségi oldalán írt bejegyzésben osztott meg egy Központ Kormányzati e-mailt.

Hadházy: Rogánék tömegesen küldik a hazug propaganda e-maileket, a kormány manipulált és hazug számokat reklámoz
Fotó:MTI/Mónus Márton

Rogánék tömegesen küldenek ilyen hazug propaganda maileket OLYANOKNAK IS, AKIKET MÁR RÉGEN BEOLTOTTAK! Tudtuk persze, hogy a regisztrációra csak azért volt szükség, hogy ilyen üzenetekkel mossák az agyunkat, de azért mégis sokan felháborodnak rajta.

- ezzel kezdte bejegyzését. Azt is megírta, hogy az oltás rendkívül fontos része a védekezésnek, majd hozzátette:

kormány ebben a mailben is a manipulált és hazug számokat reklámozza, hogy a kínai vakcinából minél többet el tudjon passzolni

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Mónus Márton

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én is regisztráltam. Oltási időpontot még nem küldtek sem bárminemű leírást az oltási tervből ami rám vonatkozna. De propagandát? Aaaaazt igen. Megkaptam a friss, ropogós, de igen csak bűzlő táblázatukat is e-mailben. Ott már csak annyit mertek leírni, hogy minden vakcina hatásos a vírus ellen. Ilyen nyilvánvaló dolgot minek írnak le? Ezt mindenki tudta. A hatásosság mértéke szokta érdekelni az embereket. Arról viszont már nem írtak.
zsupumi
Én olvasás nélkül törölni szoktam.
JAJMÁR
A legelsőt elkezdtem olvasni, de hamar rájöttem, hogy u.a. a szöveg, ami ömlik mindenhonnan. Szeretem értelmesen tölteni az időmet, ezért soha nem olvasom el.
amaramaistanna
Nem járultam hozzá a "tájékoztatáshoz", ezt a hazugságcunamit már csak egy-egy cikkben látom, azt is cáfolva, valós tényekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.