Jakab Péter közösségi oldalán reagált Hubay György fideszes képviselő kijelentésére, amiről ma itt írtunk.

Jakab Péter: "A nemzeti vagyon a nemzeté. Nem Mészárosé, nem Orbáné, nem a Fideszé, hanem minden magyaré." – így reagált Jakab a fideszes képviselő kijelentésére.
Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

És akkor a Fidesz ismét megmutatta, mit gondol a nemzetről. Egy miskolci fideszes „képviselő”, bizonyos Hubay György megmagyarázta, hogy azért kell az állami vagyon maradékát fideszes alapítványoknak adni, hogy azok soha többé ne kerülhessenek idegen kézbe

- kezdte felháborodott bejegyzését Jakab. 

Ezek szerint neki az ország nem fideszes része vagy idegen, vagy hazaáruló, aki a nemzeti vagyont idegen kézbe adná.

- folytatta bejegyzését.

Mindent vissza fogunk venni. A nemzeti vagyon a nemzeté. Az egészé. Nem Mészárosé, nem Orbáné, nem a Fideszé, hanem minden magyaré.

- majd ezzel zárta sorait.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Szigetváry Zsolt

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Orrba vágták, nem?? Kiadtak egy közleményt. Ezzel el van intézve, miközben a parlamenti szavazáson jelenlétükkel legitimmé tették orbán ezen lépését is! Mit az összes többit-igazolva orbánt, hogy itt még demokratikus parlamenti demokrácia van. Nagyon dühös vagyok!!
Eladott Ország
Ha meg esetleg nem tetszik neki ,már ha egyáltalán tudomása van arról, hogy mi megy itt nemzeti kormányzás fedőnéven, akkor megkaphatja azt, amit a Velencei-tó körbebetonozásában élen járó gárdonyi fideszes polgármestertől kaptak azok, akik bírálni merészelték őkiskirályságát. Ide is el kellett jutni, de sikerült. Aki egy közszereplőt az elcseszett döntései miatt kritizál, az „a magyarság több évszázad alatt kialakult közerkölcse szerint a népesség legaljához tartozik”. Ezt így lazán, választott elöljáróként, a közerkölccsel a száján, a jobboldali morális fölény nagyobb dicsőségére.
24.hu/belfold/2021/04/28/gardony-toth-istvan-fidesz-polgarmester/
Béla333
@Yoda69: 08.33
Az egyik tökös ellenzéki emberkének kellene az utcára hívni az embereket, de nem azért, hogy utána arra kérje őket, hogy menjenek békésen haza...
Szerintem!
Eladott Ország
"gigantischer Diebstahl öffentlicher Gelder durch eine nationale Bourgeoisie"-így nevezi a Süddeutsche Zeitung. Még mindig üresek az utcák! A sör az fontosabb volt... Szomorú.
ómió
@home office: Nem a "csapatom"! Nem is volt! "Illetékest" kérdezz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.