Volner János közösségi oldalára írt bejegyzésben reagált a tegnapi felsőoktatás alapítványi modellre történő átállása kapcsán.

Volner "ávósivadékoknak" nevezte az ellenzéket és szinte mindenkinek beszólt
Fotó:MTI/Soós Lajos

Azoknak a kezdő ávósivadékoknak mondom, akik most akasztófával, lámpavassal, Dunába lövéssel és börtönnel fenyegetnek: remélem, soha nem kerültök kormányra.

- kezdte bejegyzését Volner. Azt is megfogalmazta, hogy büszkeséggel tölti el, hogy a választási törvény módosítása után

ismét én vagyok a balliberális politikusok és a függetlennek hazudott sajtójuk céltáblája.

Üzent a sajtónak is:

nem baj, hogy gyűlöltök, én sem csíplek túlságosan benneteket. Ez aligha fog megváltozni.

Majd kérdéseket is szegezett feléjük:

Azért miért nincs soha hüppögés, kedves Telex és 444? Miért nem izzadnak emiatt soha a Momentum, a DK, vagy a Jobbik politikusai? Nekik szabad? Miért csak a kellemesen alákérdezős interjúk mennek a baloldali összefogás politikusaival és persze a „napi Karácsony” kategóriába sorolható, fizetett hirdetések?

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Soós Lajos

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Egy hazaáruló ne ossza az észt! Kuss volner!- vár a rekettyés.
Eladott Ország
Orvos már régen látott. A fidesz háza táján még nem néztél körül, akiknek a seggét nyalod, te barom!
Nessy
Ez a manusz is komp akart lenni kiskorában, de nem komplett!
Clavigo
Mit képzel ez a szardarab volner ,,( vagy kijafaszom ez ?? )
vitriol
völlner meghazudtolta saját függetlenségét, őt kilóra megvette a rablóbanda, és lelkesen segített nekik némi alamizsnáért M.o. kifosztásában. Ilyen mocskoknak még lelkifurdalásuk sincs!
balos
Kérem szépen,hol lehet a volner apjáról megtudni,hogy hány zsidót lőtt a Dunába "kegyelemből"!
gina
Rohadék panelproli, mit is várni egy aljas fidesz bérenctő,l a stilus az ember,DE ez egy szemét patkány
Eladott Ország
@balos: Volner, alacsony akkreditációs szintű intézményben végzett Oroszországban, ráadásul nem is honosíttatta azt itthon, akkor nem lehet diplomásnak tekinteni." A szűkszavú semmit mondó önéletrajzából, semmi sem derül ki, csak a nagy homály. Ő is csak egy nagy büdös bogár a bandában. Ilyen szarházi ingyenélő, tróger, naplopó képviselők vannak az ország házában, mint ez a nagyra nőtt senkiházi, akivel a seggemet nem törölném ki vele!
hu.wikipedia.org/wiki/Vita:Volner_J%C3%A1nos
Eladott Ország
@gina: Volnert nem nevezném panelprolinak, azok a társadalom szempontjából értékes emberek. Volner, csak egy ingyenélő, parazita, gerinctelen, rakás szar!
nezelodo
Hamar kibújt a függetlenség szöge a NER zsákjából. Én nagyjából erre számítottam vele kapcsolatban, hát hamar bejött.
kissé felnőttem
na idefigyelj ki az ávós ivadék??? a jó kurva nagyszüleid tán, és ha lehet huzz el a közéletből mocskosabb vagy az orbánnál szemét seljet elgurult a gyógyszered ne is keresd meg
Cicamama55
Régebben sokkal higgadtabb volt ez az ember. Sokszor számomra szimpatikusan szólalt fel, nyilatkozott.. Jócskán elgurult most a gyógyszere Olyan érzést kelt bennem, mint aki fél, tart valamitől, vagy valakitől.
T-Boly
@Eladott Ország: igen alacsony értelmi képességű,mérhetetlenül buta,mondhatni bunkó fazon.
Ez elárulta a pártját,ez elárulná a hazáját is harminc petákért !
Patkány !
Béla333
@bakcsubakka: 20.45
"Mit keres ez az aljadék..."

Sokat! Az ellopott közpénzből fizeti a Fideszes maffia...
Gyurka80
@T-Boly: A pártja árulta el a szavazóit.A jobbikból ballik lett!
Néro
Ez a kotonszökevény a KESMA függetlenségéről vajon mit gondolhat? Egyébként meg ki az aki egy ilyennel összekenné a kezét. Túúúdod János a kötelet ki kell érdemelni valamivel a senkiknek az nem jár.
lampa laz
Még diplomát is képes volt hazudni magának ez az ócska oroszivadék gárdista
"Egyetemi tanulmányait Oroszországban, a nem akkreditált[1] szentpétervári MUFO-n (Mezsdunarodnij Unyiverszityet Fundamentalnovo Obucsenyija) folytatta, 2013-ban szerzett diplomát.[2"
444.hu/2014/04/02/olyan-diplomat-irt-be-maganak-allamilag-elismertkent-volner-ami-nem-az/
dr. prédikátor
volner te jellemtelen bunkó szarkupac!!!neked K U S S legyen, te eddig mindent és mindenkit elárultál!!!már minden voltál csak akasztott ember nen!!!
dr. prédikátor
@Shikari: mi a kurva retkes anyádat keresel itt te mocskos náci klozetlakó!!!nagyon korán kibujtál a klozetból te féreg!!! TAKARODJ A KURVA ANYÁDBA TE BÉLFÉREG!!!
dr. prédikátor
volner!!! jársz még a bokorba a cigánykurvákkal???
Sámannus
Ez egy "független" nyilatkozat volt mehetsz a kasszához szutykos retkes bájgúnár seggbe kúrás lesz a jutalmad.
NKF
Igazat adok neki ,A telex.hu, a 444,ezalényeg.hu,sokszor nem tudják mit írnak!
Ki pénzeli ezeket?Nem tudom,az a lényeg hogy szarháziakból nincs hiány!
home office
Volnerről - valamiért, nem tudom miért - mindig Frankenstein szörnye jut eszembe (akkor most Dr. Frankenstein volt a szörny vagy Dr. Frankenstein szörnye?
Az atombomba feltalálója volt a szörny, vagy aki ledobta az atomot?)

Szerintem nem alaptalanul: marruda3.files.wordpress.com/2014/04/karloff-frankenstein.jpeg
kissé felnőttem
@Cicamama55: lehetett tán bé meg ki sugó aztán hamarosan előkerülnek a listák? tudhat valamit tény és okkal fél mert a lelkiismeret az dolgozik .
Cicamama55
@kissé felnőttem: Komoly oka lehet annak, hogy egy megfontoltan, átgondoltan nyilatkozó ember, hirtelen ilyen stílusváltást produkál. Őt és Z Kárpáti Dánielt nagyon értelmes, hiteles embernek tartottam régebben... Egyre több politikus esik ki a pikszisemből. :)))
home office
@ómió: ma, 09:53
Miről beszélsz?
Te, az apád, a nagyapád volt az ávós, te geci!
Nálatok landolt az összes kommunista - Pozsgay Imre emlékére: hvg.hu/itthon/20190128_pozsgay_imre_interjuja_amely_utan_mar_nem_volt_visszaut

Elmegyek érted, letépem a karod és a saját karoddal verlek agyon - nekem megbocsát Isten, de neked nem a kurva anyád !!!
home office
Most már meg merem kockáztatni a kijelentést: Az egész világon, soha eddig a történelemben nem volt olyan gyalázatos gazember hatalmon, mint Orbán Viktor.

Orbán nem úszhatja meg börtönnel, Orbán Viktort el kell pusztítani, ki kell irtani, de úgy, mintha sosem létezett volna.

Orbánnak sírja sem lesz - így annyira ki kell pusztítani a világból ezt a gecit !!!
home office
@ómió: ma, 09:53
Honnan van neked 20 lájkod, te buta bunkó faszparaszt?

Nem hiszem el, te geci !!
Ki az a 20 büdös geci, aki lájkol egy olyan shit ember shit bejegyzését, amit te hánysz a világra?

Nem hiszek neked, mert hazudtok !!!
lampa laz
@home office: fideszes, lopta, ezek csak azt tudnak
kissé felnőttem
@Cicamama55: oka majd kibujik a szőg a zsákból idő az dolgozik nem áll meg mint Veinemöjnen darabjában
(Kalevala ) " mindig úgy ,hogy az ídő soha ne legyen ellenem"
surdilloFUJT
@ómió: veled együtt is igen lököttSŐT aljas hazudozó is,ráadásul MOSZKVAI KAMUDIPLOMÁJA VAN VALÓSZÍNÜ A KGB AJÁNLÁSÁVAL!!!
csipetke
Azt mondja ez a seggfej,hogy a baloldali politikusokkal kellemes alákérdezős interjúk láthatók. Hol is láthatunk már nagyon régóta ilyet?(már aki nézi ezt az általunk fenntartott hazugság-ládát) Megvan! Az m1-en,mikor orbán,vagy valamelyik egyed a papagáj-kommandóból nyilatkozik
ómió
@home office: Faszparasztot láttál a tükörben és már magadat se ismered fel? Akkor nem csoda, ha azt se veszed észre, hogy hazugság te magad vagy!
ómió
@home office: Már az ávós pereputtyodat is másra hazudnád, bolsiék szarkupaca!? A Lenin Díjra aspirálsz?
ómió
@surdilloFUJT: Aljasabb ráhazudnivaló nem volt számodra kéznél?
koszpeko
Volner! Politikus vagy a legaljàról.
Gondolom azért tesz ilyen nyilatkozatokat mert a közvélemény kutatóknàl sehol nincsenek.
Valahogy bele kell szàllni az ellenzékbe ha màr nem is savanyú, hanem ecetes az a frànya szőlő.

Ez érdekes lehet róla:

444.hu/2014/04/02/olyan-diplomat-irt-be-maganak-allamilag-elismertkent-volner-ami-nem-az/
koszpeko
Az kiabàl akinek a hàza ég, ugye Volner képviselő úr?
Akkori jobbikból emlékezzünk KGBélàra.
Ő pedig szentpétervàri diplomàt mutatott be, amit a magyar àllam nem fogadott el.
Ki is az àvós ivadék?
koszpeko
@Shikari: szaros pofàju!
Tudsz olvasni?

www.google.com/amp/s/europakavezo.blog.hu/2018/10/25/2006_osz_a_fidesz_eles_loszerrel_lovetett_volna_itt_a_bizonyitek%3flayout=5

"Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!"
koszpeko
@Shikari: Már évek óta feloldották a titkosítását annak a dokumentumnak, amely súlyos terhelő bizonyíték a Fideszre nézve. A hírhedt mondatok, amely szerint Orbán azt akarta, hogy halálos áldozatok is legyenek (?), Nyitray Andrástól származnak.

Nyitray azt az utasítást kérte számon a Honvédelmi és Rendészeti, valamint a Nemzetbiztonsági Bizottság összevont ülésén megjelent két miniszteren, hogy a rendőrök nem használhattak fegyvert. Nyitray azt firtatta, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. „Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét” - fejtegette Nyitray.
Majd még hozzátette, hogy „isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van.”

Most, amikor október 23-a apropóján ismét fellángolnak a viták és az értelmezések, ennyivel tartoztunk az igazságnak. Az Orbán vezette Fidesz képviselője a tömegbe akart lövetni, azt kifogásolta tehát, hogy miért nem voltak halálos áldozatok...

A "szemkilövetős Gyurcsány és a rendőrterror" teóriája csak később született meg. Most már azonban bárki láthatja, Orbánnak, és a Fidesznek mi volt a célja. Akár a rendőrök védelmében. Tiszta szerencse, hogy Gyurcsány akkor sem hallgatott Orbánra.
koszpeko
@Shikari: elmehetsz megint a büdös picsàba!
Megint hazudtàl, mint mindig.
koszpeko
@Shikari: Ereszcsatorna Jozsiról, Borkairól is mesélj valamit,
koszpeko
@Shikari: A 3000 mrd. Magànnyugdíj vagyonról is mesélhetnél vagy a fityfaszos alapitvànyokba àtlopott közpénz mrd.-ról amit törvényesített a 2/3.
koszpeko
@Shikari: retkes romàn fajtàd neked van, kis fika.
Hazaàruló a kurva anyàd.
Vergődsz itt mert senki nem foglalkozik veled.
Kisebbség érzéseidet itt éled ki.
Röhej ahogy itt próbàlod villogtatni a nem létezőt amiről azt hiszed, hogy valami vírus (iq).
Nessy
Száz szónak is egy a vége, Völner előadott egy udvarias hozzászólást. Gondolom a következő párt, aminek a színeiben indul 2022-ben a narancs szín lesz. Szereti a változatosságot, minden választás más színben. Az hogy kapitális ostobaságot mondott, csak a hab a tortán! Lehet, kap majd egy remek kuratóriumi tagságot köszönet képen.
koszpeko
@Shikari: kis fika bizonygasd csak nyugodtan nàci, fasiszta mivoltodat.
A fajtàd romàn, te egy nàci.
Szép összetétel.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:17
Ne vergődj gyökér,attól nem leszel okosabb.Menjél szopd le a volner párt elnökét a volnert,ő állítólag nem kommunista,így legalább kapsz egy kis nemzeti gecit a pofádba.Esetleg ha nem sikerülne akkor találsz a fideszben elég nemztei buzit,akiket leszophatsz kis cumi bajnok.
csak úgy....
@Shikari: a siralmasan buta tibi! :) gyerek!-neked se eszed se humorod se tehetséged semmihez a gondolkodás nélküli nyaláson kívül! teged nem magyar anya szült!
csak úgy....
ez a szerencsétlen volner ,fölcsapott fidesztalpnyalónak mert félti a "politikai" jövöjét!?
ki a tökömnek van szüksége ilyen és ehhez hasonló politikusokra ,akik nem a szavazóit képviselik,-inkább a fidesz érdekeket!?
koszpeko
@Shikari: làtod fikari? Itt a 80% szarba se néz a többi fízetett troll mint te. Ennyit érsz te és a véleményed. Mondanàm hogy leszívesebben leköpnélek, de koszos lesz a nyàlam.
csak úgy....
@Shikari: megint reklámozod az ütödött, buta búrádat !? :) hány éve annak,mikor utoljára melózni voltál,te ingyenélö munkakerülö? -persze sok öröme a szopáson-nyaláson kívül nem lenne benned a fönököknek... :)
csak úgy....
@Shikari: téged mindíg is csak a magad buta hörgése érdekelt! :) hány éve élsz egyedül az odúdba ,te kis mókus! :) itt éled ki a sekélyes ,buta,unalmas ,alantas,szánalmas "lelkivilágod",közben észre sem veszed,hogy itt mindenki belédrúg (1-2 hozzád hasonló kivétellel)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:52
Te írsz a normalitásról,amikor nem vagy normális.
Sámannus
Te setét agyú szopós disznó. Mennyi geci fér a te pofádba, hogy ilyen baromságot is állítasz
Nessy
Hát, van az a jobboldali szűk látókörű illiberális vélemény és stílus , ami esetében el lehet gondolkozni azon, hogy miként lehet emberekben ilyen mérhetetlen vak gyűlölet? Ez már tényleg orvosi eset, ha nem csak egy felvett manír részükről.
koszpeko
@bakcsubakka: írod, "választások elvesztése után ez a hatalom polgárháborúra készül"
Én is ettől tartok.
Vagy menekülni fognak.
koszpeko
Valaki àrulja el nekem, hogy ha max 10 fityfasz troll van ezen az oldalon, hogy lehet 24 like omio narancsködös neve alatt?
solidedge
@koszpeko: Vagy egyszerüen az ellenzék győzelme esetén sem adják át a hatalmat. Orbán bevezeti a rendkívüli állapotot. Arra is lehet most már számítani, hogy a kínai titkosszolgálat is beavatkozik a választásokba.
kissé felnőttem
@koszpeko: ő irta és 10 x véleményezte, ez dubrincs halfarok módszere is max ott kigyalázkodhatják magukat ja és a fejpénz gondolom / hozzászólásért járhat nekik ha egyért kap mert kap : 1000- et akkor x 10 aztán van a fidesznek lopott pénze bőven tellik erre, egészségügyre oktatásra meg sajnálják
kissé felnőttem
@Shikari: pójában lehettél még akkor nem is tudod miről szólt
simmering73
@koszpeko: Vannak akik hozzáférnek és adják veszik ezeket a lájkokat. Nem kell komolyan venni. Természetesen senki sem lájkolta omiót eftásilag.
fergeteg
Minimum,hogy azok. S magukkal rántják a lumpenprolikat a kannás borral locsolgatva.
fergeteg
Ezek a piszkos baloldali senkik 1919-et akarnak.
Azt gondolják nem vesszük elő a lezsírozott ereklyéinket.
nyuggerpasi
Volner? Elvtelen,jellemtelen,olcsón megvehető politikai szélhámos.
kissé felnőttem
@Shikari: MER TE MAGYAR VAGY? akkor ird ide magyarúl de oroszul és németűl is megértem válassz? !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.