Ahogy arról már mi is beszámoltunk hatalmas a boldogság a pár között. Jótékonysági programot menedzselhet a cég, amelyet Várkonyi Andrea nemrég alapított – írja a HVG.hu.

Várkonyi Andrea a több tíz milliós ékszerek mellé most munkát is kapott szerelmétől, Mészáros Lőrinctől
Fotó:MTI/Bodnár Boglárka

Várkonyi Andrea cége, a Whitedog Media Kft. feladata menedzselni a Mészáros-csoport jótékonysági programját. 

A jótékonykodás lényege, hogy a CraftBot nevű 3D-s nyomtatót visznek el az iskolákba. Ennek a gyártójába, a Craftunique-ba – amelynek az egyik tulajdonosa Fazekas Csaba, aki a High-Tech Suli lebonyolításáért felelős Alkotó Magyarország Nonprofit Kft.-t is jegyzi – szállt be tavaly 781 millió forinttal a Mészároshoz tartozó MKB Bank, amely így a cég ötödét birtokolja. Az adakozás tehát az adakozó piaci pozícióit is javítják.

- tudta meg a HVG.

Úgy tűnik, Mészáros az adakozást női foglalatosságnak tartja, hiszen a 2016-ban indított Mészáros Alapítvány motorja is a milliárdos akkori felesége, Kelemen Beatrix volt. A Whitedog szerepe most még elenyésző a Mészáros-csoport jótékonysági akcióiban, ám a vállalkozás dinamikusan bővül. Már most 15 munkatársa van, és újabb állásokat hirdetett meg.

Forrás:HVG.hu
Címlapkép:MTI/Bodnár Boglárka

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mészáros vagyona felett a bűnöző és politikai prostituált román cigány diszponál. Ennek a primitív baromnak a neve leírása is nehézségbe ütközik, aki gázszerelőként is megbukott. Mészáros fiának inkább a szomszéddal ( Orbán tezsvír' ) vannak közös vonásai:
uploads.disquscdn.com/images/fa41f29fd31af7bd7b1598624b9278224db7e91a7ea65acd689e141277526854.jpg?w=800&h=304
Orbán: Mit gondolsz miért támogatom apádat, fiam. Andrea majd ünnepeken pénzt szór a nép/jobbágyok közé, mint a földesurak a középkorban, majd összeverekedik a porba hulló aprón, íjmódon hozva vidámságot az uraságnak. Szép jövő elé néz az ország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Kialvatlan a kupibáró, azé ad neki munkát mert nem jut ideje szarköpülésre
NKF
Leszarom,csak ne kérkednének örökké!
gina
Ez a pasi olyan undoritó, hányinger,, amilyen a külseje olyan belül is, egy gázszerelő , nem hinném hogy az intelligencia megtestesitője, ez a nő meg lehet szép de olyan mint egy piros alma ,kivülről szép ,de belül kukacos, (rosszabb egy sarki ribancnál, azoknak több becsülete , gerince van)
namihami
Szabad így bánni egy szerelmes asszonykával? Dolgoztatni? Gyenge testét nehéz robotra kényszeríteni? Hát milyen szerelem ez? Ilyen egy rajongó ifjú férj?
Vegyen példát az átlag férjekről, családokról. Azokban a férj kíméli az asszonyát. Széltől, víztől óvja--még dolgozni se engedi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.