Ahogy arról már mi is beszámoltunk hatalmas a boldogság a pár között. Jótékonysági programot menedzselhet a cég, amelyet Várkonyi Andrea nemrég alapított – írja a HVG.hu.

Várkonyi Andrea a több tíz milliós ékszerek mellé most munkát is kapott szerelmétől, Mészáros Lőrinctől
Fotó:MTI/Bodnár Boglárka

Várkonyi Andrea cége, a Whitedog Media Kft. feladata menedzselni a Mészáros-csoport jótékonysági programját. 

A jótékonykodás lényege, hogy a CraftBot nevű 3D-s nyomtatót visznek el az iskolákba. Ennek a gyártójába, a Craftunique-ba – amelynek az egyik tulajdonosa Fazekas Csaba, aki a High-Tech Suli lebonyolításáért felelős Alkotó Magyarország Nonprofit Kft.-t is jegyzi – szállt be tavaly 781 millió forinttal a Mészároshoz tartozó MKB Bank, amely így a cég ötödét birtokolja. Az adakozás tehát az adakozó piaci pozícióit is javítják.

- tudta meg a HVG.

Úgy tűnik, Mészáros az adakozást női foglalatosságnak tartja, hiszen a 2016-ban indított Mészáros Alapítvány motorja is a milliárdos akkori felesége, Kelemen Beatrix volt. A Whitedog szerepe most még elenyésző a Mészáros-csoport jótékonysági akcióiban, ám a vállalkozás dinamikusan bővül. Már most 15 munkatársa van, és újabb állásokat hirdetett meg.

Forrás:HVG.hu
Címlapkép:MTI/Bodnár Boglárka

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mészáros vagyona felett a bűnöző és politikai prostituált román cigány diszponál. Ennek a primitív baromnak a neve leírása is nehézségbe ütközik, aki gázszerelőként is megbukott. Mészáros fiának inkább a szomszéddal ( Orbán tezsvír' ) vannak közös vonásai:
uploads.disquscdn.com/images/fa41f29fd31af7bd7b1598624b9278224db7e91a7ea65acd689e141277526854.jpg?w=800&h=304
Orbán: Mit gondolsz miért támogatom apádat, fiam. Andrea majd ünnepeken pénzt szór a nép/jobbágyok közé, mint a földesurak a középkorban, majd összeverekedik a porba hulló aprón, íjmódon hozva vidámságot az uraságnak. Szép jövő elé néz az ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most több mint 400 milliárdnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés.
Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel.
Ha valakinek nem világos, hogy miért Mészáros Lölöre hárult a főstrómanság nemes feladata, akkor ebben a felejthetetlen interjúban benne van. A Simicska-féle okosabbakkal csak a baj van, hajlamosak a saját lábukra állni. Lölö esetében ennek a veszélye nulla, bár másik oldalról folyton fosni kell attól, hogy mi van, amikor alkalomadtán nem tud megfutamodni a sajtó elől. Hát tessék, ilyenkor ez van, szerintem ízlelgessük. Magyarország jelene és elkövetkezendő évei néhány percben. Ahol egy ilyen zavart, hebegő-habogó tejbetök, óvodások szellemi szintjét megszégyenítő őstulok az ország tizedik legbefolyásosabb embere lehet, aki azt sem tudja mennyi a vagyona, ott nem kis bajok vannak a nép önértékelésével. Engem az sem vigasztal, hogy ha változnak az évszakok, az ő bőre is ott fog száradni, ahol most a Simicskáé. Addig is ez van: kretének és félkegyelműek uralma. Ahol mindenki oda megy, ahova el tud jutni."
jesz
Várkonyi a szerelmétől munkát kapott? Ez igen érdekes...jobb családokban ilyen szó, hogy munka, meg dolgozik a szerelmem, el sem hagyhatja senki ajkacskáját...

Ők tudják miért kell ezzel a pleb's részére fenntartott szóval dicsekedni...méghogy munka?...pfff..
Néro
Az Ország Gáza már sármőr IS. Bár inkább az ország hentese ja mészárosa. Mindegy a közvagyont gyilkolja és mint a vadászok a zsákmányt viszi haza. Útközben megáll és nagy részét beadja a szomszédnak hisz jó lelkű ember ő. Meg ugyi ha nem mehet őrlángot állítani a parapeten no nem Dubajban csak parasztfalván falujába.
RonaGyuri
A nap kérdése, részben ide is tartozik, lévén a derék cenzor ezt nem engedte:
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/koronavirus-jarvany-enyhites-lazitas-szabaly-eskuvo.727988.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Egy igen aktuális kérdés

bár alapvetően nem szokott érdekelni a celebek, sőt igazából a valódi nagyok magánélet sem, de ez most mégis felkelltette az érdeklődésemet

Szinte óráról órára érkeznek újabb és újabb hírek/információk a lazításról. Hic & nunc megállom, hogy nem elmélkedem rakta, hogy csak adagolás vagy a szokásos successive megközelítésről van szó.
Ennek egyik eleme az, hogy: „Esküvők csak lakodalom nélkül lehetségesek. Az egyházi, illetve polgári szertartáshoz szükséges személyek, a tanúk, a házasulók szülei, nagyszülei, testvérei valamint gyermekei vehetnek részt”!
Nos itten van az ország álompárja:
images.app.goo.gl/feYx6SkQmaY928tV7

Velük mi lesz? Hogy lesz ebből álomesküvő?
Mondjuk az tudjuk, hogy „A temetéseken legfeljebb 50-en búcsúzhatnak el személyesen is az elhunytaktól.”, de néhány hete amikor még a lazítási főindoka az átoltottság mértéke sokkal kisebb volt, Őfenesége század magával búcsúzkodott!!

Ráadásuk: a Blikk értesülése szerint Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc külföldi helyszínben gondolkozik!
Eladott Ország
Mészáros vagyona felett a bűnöző és politikai prostituált román cigány diszponál. Ennek a primitív baromnak a neve leírása is nehézségbe ütközik, aki gázszerelőként is megbukott. Mészáros fiának inkább a szomszéddal ( Orbán tezsvír' ) vannak közös vonásai:
uploads.disquscdn.com/images/fa41f29fd31af7bd7b1598624b9278224db7e91a7ea65acd689e141277526854.jpg?w=800&h=304
Orbán: Mit gondolsz miért támogatom apádat, fiam. Andrea majd ünnepeken pénzt szór a nép/jobbágyok közé, mint a földesurak a középkorban, majd összeverekedik a porba hulló aprón, íjmódon hozva vidámságot az uraságnak. Szép jövő elé néz az ország.
lampa laz
Ez a zandrea szabadalmaztathatná azt a gyógyszert vagy szert amit szed azért, h ne forduljon ki a gyomra mészárostól. Ezzel sok emberen segíthetne a hányinger leküzdésében.
verőce21
Élete végéig munkát adhatna neki, ha nem venné feleségül...!
De így még az ágya közelébe sem mehet majd, ha meglesz az esküvő... Szerencséje, hogy hallgatni tud.
home office
Képaláírás(ok): Be szép ember / Minden nő álma / Minden férfi álma / Hozzá képest Mark Zukerberg egy idény munkás nigger a gyapotföldön / Szerelem első látásra / Boldogító igen (vagy nem) / stb
Sámannus
Kialvatlan a kupibáró, azé ad neki munkát mert nem jut ideje szarköpülésre
NKF
Leszarom,csak ne kérkednének örökké!
gina
Ez a pasi olyan undoritó, hányinger,, amilyen a külseje olyan belül is, egy gázszerelő , nem hinném hogy az intelligencia megtestesitője, ez a nő meg lehet szép de olyan mint egy piros alma ,kivülről szép ,de belül kukacos, (rosszabb egy sarki ribancnál, azoknak több becsülete , gerince van)
namihami
Szabad így bánni egy szerelmes asszonykával? Dolgoztatni? Gyenge testét nehéz robotra kényszeríteni? Hát milyen szerelem ez? Ilyen egy rajongó ifjú férj?
Vegyen példát az átlag férjekről, családokról. Azokban a férj kíméli az asszonyát. Széltől, víztől óvja--még dolgozni se engedi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.